Πρόστιμο μαμούθ για στοιχηματική και δέσμευση λογαριασμών. Έρχονται και υπόλοιπες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9DFE3E48-D455-4508-9DD5-DDF1E9D32815Το μέγα σκάνδαλο Βενιζέλου, αρχίζει και ξηλώνεται. Και είναι μόνο η αρχή.

Φοροδιαφυγή 186,77 εκατ ευρώ – Δέσμευση λογαριασμών

Η εταιρεία αθλητικού στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών GVC Holdings PLC ανακοίνωσε ότι μια από τις θυγατρικές του ομίλου που λειτουργεί με ελληνική άδεια έλαβε ειδοποίηση για φορολογική οφειλή 186,77 εκατ για την περίοδο 2010 και 2011, όταν ανήκε στην Sportingbet (πριν από την εξαγορά της από τη GVC το 2013)
Σύμφωνα με την GVC, ο όμιλος έχει λάβει νομικές και φορολογικές συμβουλές από Έλληνες επαγγελματικούς συμβούλους και τονίζει πως έχει ισχυρούς λόγους να ασκήσει έφεση.
Εν τω μεταξύ, για να μπορέσει η θυγατρική του ομίλου να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, αναμένεται να προχωρήσει σε διοικητική επίλυση διαφορών με τις ελληνικές αρχές, καταβάλλοντας περίπου 7,8 εκατ. το μήνα τους επόμενους 24 μήνες.
Η είσοδος σε μια τέτοια διαδιακασία δεν αποτελεί παραδοχή ότι η εκτίμηση είναι σωστή και ο όμιλος θα επιδιώξει να ανακτήσει αυτές τις πληρωμές, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου αμφισβητεί τη βάση του υπολογισμού της φορολογικής οφειλής, θεωρώντας ότι το εκτιμώμενο ποσό είναι υπερβολικό. Ωστόσο, δεδομένου ότι η θυγατρική του ομίλου πρέπει να ξεκινήσει διαδικασία έφεσης, το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ότι είναι συνετό να εγγράψει μια πρόβλεψη περίπου 200 εκατ. ευρώ για το 2017.
Η GVC Holdings δραστηριοποιείται στην αγορά διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα μέσω τριών διαφορετικών δικτυακών τόπων και brands. Υπό την ομπρέλα της θυγατρικής Sporting Odds Limited λειτουργούν οι δικτυακοί τόποι των Sportingbet, Vistabet και Bwin.
Πληροφορίες από http://www.bankwars.gr/sportingbet-Φοροδιαφυγή-18677-εκατ-ευρώ-Δέσμευση-λο/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ