Προς φασίστες και σούργελα: Προδότης είναι αυτός που χρέωσε το έθνος για να γεμίσει οφσόρ. Κατάλαβες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γιοί δοσίλογων βάφτισαν την Εθνική προδοσία "αριστερισμό" και την εκχώρηση της πατρίδας "πρόοδο". Οι υπόλοιποι Έλληνες ας διαβάσουν το ιστορικό ντοκουμέντο...Η Μακεδονία είναι ελληνική, πάρτε το χαμπάρι λαμόγια και νονοί.

Επειδή βλέπουμε τα λαμόγια να προσπαθούν να μετατρέψουν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία σε «αντικυβερνητική συγκέντρωση» και έχουν μάλιστα το θράσος να μιλούν για «προδότες», απευθυνόμενοι αυστηρά στους ανεγκέφαλους και τα σούργελα θα πούμε τα ακόλουθα:

-Αυτοί που θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν χρησιμοποιώντας την Μακεδονία, μεγαλεμπόρους τουρκικής ηρωίνης και καταχραστές δημοσίου χρήματος, είπαν απείρως πιο επικίνδυνοι από τον Γκρουέφσκι.

-Ο Προδότης δεν εμφανίζεται ποτέ με ταμπέλα «προδότης». Αντίθετα τις περισσότερες φορές εμφανίζεται με ταμπέλα «υπερπατριώτης». Και ο καταχραστής του δημοσίου, αυτός που υποδούλωσε την πατρίδα καθιστώντας τις επόμενες γεννιές έρμαια χρέους για να γεμίσουν οι οφσόρ της φαμίλιας και των κολλητών του, είναι όμοιος με τον προδότη εν καιρώ πολέμου. Όποιος λοιπόν μολύνει το όνομα της Μακεδονίας για να ξεπλύνει τους προδότες, είναι συνεργός τους.

Αυτά για τους ανεγκέφαλους και τα σούργελα. Οι απατεώνες ούτως ή άλλως μετρούν μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ