ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ο Πρόεδρος Τραμπ – Στη δημοσιότητα το απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει τη σκευωρία του παρακράτους της Κλίντον με τις πλάτες FBI και DoJ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cb1d33f6 8322 440d a873 8161d5c17468

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Αυτό που το Ολυμπία ειχε γράψει πριν λίγο καιρό, επιβεβαιώνεται περίτρανα στο έγγραφο-φωτιά που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος Τραμπ. Το παρακράτος της Χίλαρι Κλίντον με την κάλυψη του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επιστράτευσαν οτι βρώμικο όπλο είχαν στη φαρέτρα τους με ένα και μόνο στόχο: Να αποτρέψουν την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία.

Το οτι η Χίλαρι Κλίντον και οι Δημοκρατικοί βρίσκονται πίσω από τη χρηματοδότηση του «Φακέλου Ρωσία» είναι λίγο ως πολύ γνωστό. Αυτό που το έγγραφο επιβεβαιώνει είναι οτι οι αξιωματούχοι του FBI παραπλάνησαν σκοπίμως τη δικαιοσύνη αποκρύπτοντας οτι ο βρετανός κατάσκοπος Christopher Steele, στις μαρτυρίες του οποίου στηρίχθηκε ο «Φάκελος Ρωσία», ήταν φανατικός πολέμιος του Τραμπ. Φυσικά απέκρυψαν και οτι χρηματοδοτούνταν από την Κλίντον.

Στη συνέχεια, οι αρχές στοιχειοθέτησαν στα λάθος στοιχεία του FBI τις υποθέσεις εναντίον συνεργατών του προέδρου Τραμπ. Εξέδωσαν εντάλματα παρακολούθησης (ΔΕΙΤΕ άρθρο του Ολυμπία), άσκησαν ποινικές διώξεις και προέβησαν σε συλλήψεις συνεργατών του Τραμπ, όπως ο Carter Page.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ