Ο λαός της Μεσσηνίας ξέρει να εκτιμά: Λατρεία για τον ΠτΔ, αδιαφορία για τον Σαμαρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά που συνέβησαν σήμερα στην Καλαμάτα κατά την λιτάνευση της εικόνας της Υπαπαντής δείχνουν την ωριμότητα, για να μην πούμε το μεγαλείο του μεσσηνιακού λαού. Ο οποίος ξέρει να εκτιμά και να δίνει τις απαντήσεις σε καθέναν.

Αυτό συνέβη και σήμερα κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας της Υπαπαντής. Χιλιάδες κόσμος στους δρόμους. Ίσως ήταν η πιο ογκώδης λιτάνευση που έχει γνωρίσει η μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Σε όλη τη διαδρομή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έγινε αντικείμενο θερμότατων εκδηλώσεων τις οποίες έχουν καταγράψει πολλές κάμερες. Το λέμε αυτό για να μη νομίζει κανείς ότι το Ολυμπία προσφέρει υπηρεσίες στον Προκόπη Παυλόπουλο. Αντιθέτως ο Αντώνης Σαμαράς, πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής – ο μόνος άλλωστε – Μεσσηνίας γνώρισε την πλήρη αδιαφορία. Ζήτημα αν καμιά δεκαριά άνθρωποι που είπαν “γεια σου Αντώνη”.

Ο μεσσηνιακός λαός ξέρει να εκτιμά. Δεν είναι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι γέννημα και θρέμμα της Μεσσηνίας. Αν ήταν έτσι πολύ περισσότερο ο μεσσηνιακός λαός θα έπρεπε να τιμά τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή του. Το ότι δεν το έπραξε δείχνει ότι η Μεσσηνία είναι η περήφανη για τον Παυλόπουλο και αδιαφορεί -το λιγότερο που μπορούμε να πούμε – για τον Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, θα καταγραφεί στην πολιτική ιστορία όχι ως πρώην πρωθυπουργός και ως βουλευτής Μεσσηνίας, αλλά ως πολιτευτής Μεσσηνίας.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται από το βίντεο το οποίο βάζουμε για μια ακόμη φορά και που δείχνει τις εκδηλώσεις λατρείας προς τον Προκόπη Παυλόπουλο. Το βίντεο αυτό είναι από τοπικό κανάλι – το best – εξαιρετικά φίλα διακείμενο στον Αντώνη Σαμαρά. Αν είχε το κανάλι αυτό έστω και μία εικόνα συμπάθειες του κόσμου προς τον Αντώνη Σαμαρά λέτε να το έκρυβε; Απλώς έπαιξε την εικόνα του Προκόπη Παυλόπουλου γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ