Η αποδόμηση των δημοσίων επενδύσεων και η αναξιόπιστη Ελληνική κυβέρνηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

limani3 ΟΛΘ: ΣΤΑ €3,069 ΕΚΑΤ. ΤΑ ΚΕΡΔΗ 9ΜΗΝΟΥ ΑΠΟ €5,147 ΕΚΑΤ. ΤΟ 9ΜΗΝΟ 2008(-40,73%)
Αυτή η είδηση αρκεί για να καταλάβουμε τον κύκλο της γελοιότητας που μπορεί εδώ να γίνεται δεκτή από τους ντόπιους κλακαδόρους και τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής. Στο εξωτερικό όμως, οι αστειότητες σημαίνουν αυξημένα επιτόκια, σκληρά μέτρα και έλλειψη εμπιστοσύνης στην ΕΘΝΙΚΗ οικονομία και όχι στην οικονομία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί κάνουμε αυτή την αναφορά; Διαβάστε τι είχαμε αποκαλύψει πριν ένα χρόνο, με τη βοήθεια του Ταχάλια:
η αλήθεια στην επιστολή της Hutchison
Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να εξοικονομήσει 100 εκατομμύρια ευρώ φορολογώντας μπλοκάκια και επιβάλλοντας τεκμήρια, εξανεμίζει το Μισό Δις Ευρώ τής δεδομένης συμφωνίας για το λιμάνι Θεσσαλονίκης λόγω ανικανότητας! Σα να μην φτάνει αυτό διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ρίχνοντας την επίφοβη αναβολή υλοποίησης στην διεθνή τραπεζική κρίση!!
Κύριε Καραμανλή αυτά είναι τα νέα ήθη και οι “δημόσιες επενδύσεις” ως πυλώνας ανάπτυξης; Να υπενθυμίσουμε ότι η Hutchison πλειοδότησε καταθέτοντας ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ προσφορά από την δεύτερη πλειοδότρια στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Μιλάμε δηλαδή για την καλύτερη συμφωνία που κατάφερε ποτέ να συνάψει ένα ανίκανο και αντιπαραγωγικό δημόσιο!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επιστολή βόμβα της Hutchison αναφέρει ως κύριο λόγο αναβολής το φόβο της επιτελικής ομάδας να έλθει στη Θεσσαλονίκη λόγω των σοβαρών επεισοδίων που μεταδίδονται μάλιστα σε όλα τα μεγάλα διεθνή κανάλια! Αυτή ήταν και η αιτία που οι τραπεζίτες δεν εμφανίστηκαν και όχι “η διεθνής συγκυρία” που αναφέρεται μόνο σε μια παράγραφο της επιστολής, ως θεωρητική προσέγγιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Lehman Brothers. Εμφανής φέρεται να είναι η έλλειψη συνεννόησης με τις αρχές, κωλυσιεργία στις απαντήσεις και άλλα ενδεικτικά.
Με τι θράσος θα ζητήσετε από το λαό να συνεχίσει τις θυσίες; Όσο τουλάχιστον ο κρατικός μηχανισμός ακροβατεί μεταξύ ανικανότητας και ανυποληψίας και οκνηρίας…
Αυτά γράφαμε τότε. Κάντε την αναγωγή σας με τα τρέχοντα αποτελέσματα και τα 500,000,000 Ευρώ του τιμήματος που χάσαμε από κυβερνητική και αντιπολιτευτική ανευθυνότητα.
Γιατί όταν κύριε Παπανδρέου και οι λοιποί της κουστωδίας, την ώρα που η Αθήνα καίγεται και τα κρατικά ομόλογα διαπραγματεύονται, εσείς κάνατε road show δυσφήμισης στην Ευρώπη, ενισχύοντας τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της ΕΘΝΙΚΗΣ (επαναλαμβάνουμε) οικονομίας. Τώρα επανέρχεστε να μιλήσετε για κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας όταν εσείς είσασταν κύριο μέρος αυτών των παιχνιδιών. Σε λίγο η συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ