Αυτή την εθνική ντροπή καλείστε να ξεπλύνετε και να γράψετε ιστορία.

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη μας κάνουν πλάκα επειδή διεκδικούμε το αυτονόητο! Διότι αυτοί που κυβερνούσαν δεν τους έφτανε να αρμέγουν την πατρίδα, έπρεπε και να την διασύρουν!

Το εθνικό έγκλημα Σαμαρά, Βενιζέλου και Μητσοτάκηδων καλείται να ξεπλύνει  Ο Νίκος Κοτζιάς αλλά και προσωπικά οι κύριοι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.  Αυτό το εθνικό έγκλημα που αποτυπώνεται περίτρανα στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων μέσω του πλανήτη, που μας ειρωνεύονται επειδή διεκδικούμε την… Μακεδονία από την «Μακεδονία»!  Αυτός ο εθνικός διασυρμός που πηγάζει από τις υπογραφές άθλιων πολιτικών που αντί να υπερασπίσουν την πατρίδα διεθνώς, πήγαιναν και υπέγραφαν για να γίνουν αρεστοί σε ξένα κέντρα εξουσίας και να περάσουν το μήνυμα: «Βλέπετε, είμαστε ικανοί για όλα. Αφήστε μας να κυβερνούμε και θα κάνουμε χρυσές μπίζνες»!

 Έτσι ακριβώς στήθηκε ο κύκλος της διαφθοράς και της προδοσίας στην Ελλάδα. Από την Καλτσεστρούτσι, μέχρι το χρηματιστήριο και τα Swaps του Σημίτη. Από τον ρουμάνικο στόλο του Αλαφούζου, μέχρι τα υποβρύχια του Βενιζέλου. Από το χρηματιστήριο του Σημίτη μέχρι τις οφσόρ του Μητσοτάκη. Από το C4i μέχρι το NOOR1 και τη Novartis. Από την Siemens μέχρι το μνημόνιο του Παπανδρέου και το PSI του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ελληνικού χρήματος έφυγαν στο εξωτερικό, και τα κέντρα εξουσίας που θησαύριζαν από τους άθλιους πολιτικούς, φρόντιζαν να τους κρατούν στην εξουσία για να συνεχίζουν να ληστεύουν παρέα την πατρίδα.  Έτσι αυτά τα διεφθαρμένα φερέφωνα, πρόδωσαν τα Ίμια, επιχείρησαν να προδώσουν την Κύπρο με το σχέδιο Ανάν, πρόδωσαν την Μακεδονία.  Ποιος θα τολμούσε να σηκώσει ανάστημα, γνωρίζοντας ότι είναι σε λίστες μαύρου χρήματος του εξωτερικού; Τον κρατούσαν όλοι δεμένο χειροπόδαρα και αυτός με τη σειρά του υπέγραφε ότι του έφερναν, ακόμα κι αν αυτό οδηγούσε σε ακρωτηριασμό της πατρίδας.

 Επειδή λοιπόν εσάς κύριε Αλέξη Τσίπρα, κύριε Πάνο Καμμένε, κύριε Νίκο Κοτζιά δεν σας κρατάει κανένας με βαλίτσες μαύρου χρήματος, είστε οι μόνοι που μπορείτε να ξεπλύνετε αυτή την εθνική ντροπή.  Όπως ακριβώς κατορθώσατε να διαγράψετε τις γκρίζες ζώνες από το Αιγαίο, με σφραγίδα του ΝΑΤΟ μάλιστα, όπως μπορέσατε και βάλατε την ταφόπλακα στο επαίσχυντο σχέδιο Ανάν, το οποίο πριν έρθει η κυβέρνηση σας αποτελούσε «βάση για οποιαδήποτε συζήτηση για λύση του κυπριακού»!

Έτσι ακριβώς όπως βάλατε όλα τα μεγάλα μας εθνικά θέματα στην βάση του ευρωπαϊκού δικαίου και όχι των μαύρων υπογραφών του κάθε Σημίτη και του κάθε Παπανδρέου, έτσι ακριβώς οφείλεται να πράξετε και για το θέμα των Σκοπίων.  Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα στην Προεδρία της Δημοκρατίας υπάρχει και ο ευπατρίδης και κορυφαίος γνώστης του διεθνούς δικαίου Προκόπης Παυλόπουλος, και όχι κάποιο κομοδίνο το οποίο έβλεπε Ίμια, χρηματιστήρια και μνημόνια χωρίς να αντιδρά.

 Έχετε λοιπόν την μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο να γράψετε ιστορία, αλλά να επιλέξετε και πως θα γραφτούν τα ονόματα σας στην ιστορία. Μόνον εσείς έχετε την δύναμη να ξεπλύνετε αυτή την εθνική ντροπή.  Και το συλλαλητήριο χθες έδωσε ένα μεγάλο μήνυμα. Παρά τις κραυγές κάποιον κρατικοδίαιτων πατριδοκάπηλων, κάποιων που επί δεκαετίες ζουν πάνω στην σάρκα της πατρίδας και είχαν το θράσος να μιλούν για εθνομηδενισμό, ο κόσμος δεν έπαιξε το παιχνίδι τους.  Διότι οι εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες πατριώτες που γέμισαν την πλατεία Συντάγματος, ήξεραν πολύ καλά γιατί πήγαν.  Δεν πήγαν για να γίνει δεκανίκι κανενός πρεζέμπορα, κανενός απατεώνα, κανενός καταχραστή του Δημοσίου.  Αυτός ο υπέροχος λαός που γκρέμισε τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, δεν βγήκε στους δρόμους για να τους φέρει πίσω. Βγήκε για να στείλει σε εσάς ένα σαφές μήνυμα. Και αυτό το μήνυμα κάνει το χρέος σας προς αυτόν τον υπέροχο λαό ακόμα μεγαλύτερο.

 Διότι Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένε και Νίκο Κοτζιά, αυτός ο λαός σας έφερε στην εξουσία, και όχι οι νταβατζήδες. Και εχθές για ακόμα μια φορά γύρισε την πλάτη στους νταβατζήδες, δίνοντας όμως σαφή εντολή. Να ξεπλύνετε την εθνική ντροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ