To πρώτο μέγα λάθος του Αντώνη Σαμαρά. Σε λίγο το παρασκήνιο και οι "προξενήτρες"

antonis
Είναι περιττό να τονίσουμε ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, ούτε είμαστε δεδομένοι για κανέναν !

Ο Νέος πρόεδρος της Ν.Δ. παγιδεύτηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και του παρεχώρησε την πρώτη συνέντευξη.

Διπλό το ολίσθημα:
α). Αν παγιδεύεται τόσο εύκολα από τους «νονούς» των «νταβάδων» είναι όχι μόνο «λίγος», αλλά και «επικίνδυνος»…
β). Συνέντευξη στο Μάκη, και μάλιστα πρώτη, αποτελεί μέγιστη προσβολή στο «αίσθημα» της κοινωνίας: Το «αίσθημα» που επένδυσε πάνω στα Σαμαρά…
Πριν το αναλύσουμε αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια ζητήματα:
α). Στηρίξαμε τον Αντώνη Σαμαρά, επειδή θεωρούμε ότι μια ήττα των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) αποτελεί καθοριστικό γεγονός για τα πολιτικά μας πεπραγμένα στη «σκοτεινή» και ζοφερή νύχτα που ζούμε.
Τον στηρίξαμε επίσης διότι σε ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ (όχι πραγματικό και κοινωνικό) επίπεδο πυροδοτούσε την «εθνική ελπίδα», σε μια εποχή εθνικής ασφυξίας και απελπισίας.
Οι συμβολισμοί αυτοί, έστω με τις φρούδες ελπίδες, αποτελούν ένα «μοχλό» κίνησης και ενέργειας της κοινωνικής συνείδησης.
Μια μαζική Απάτη κίνησης της πατριωτικής σκέψης σε ένα πρώτο στάδιο είναι «θετική», όταν υπάρχει πλήρης ιδεολογική και πολιτική αφασία…
Είναι βεβαίως και πολύ επικίνδυνη, γιατί όταν γκρεμιστεί αυτή η απάτη (και τα γεγονότα σήμερα «καταλύουν» τάχιστα τις ψευδαισθήσεις) οδηγούμαστε πίσω σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις, αν, εν τω μεταξύ, δεν έχουν μπει σε κίνηση οι λαϊκές μάζες. Εκτιμούμε ότι είναι τέτοιες οι συνθήκες που πολύ γρήγορα θα μπει σε κίνηση η «λαϊκή ενέργεια».
Μια πυροδότηση, συνεπώς, των «πατριωτικών ενστίκτων» είναι πολύ θετική, αρκεί να μη θεοποιούμε τα σύμβολα και να ασκούμε δριμύτατη κριτική.
β). Για μας ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι κομιστής νέων και ανατρεπτικών ιδεών. Καμία «πατριωτική» ρητορεία δεν κομίζει τίποτα, απλώς αποτελεί «όχημα» εξαπάτησης, αν δεν συνδέεται ο «πατριωτισμός» με τις ανάγκες της κοινωνίας.
Ακόμα και αν κάνουμε την αυθαίρετη υπόθεση εργασίας ότι ο Σαμαράς, ως άτομο, έχει καλές προθέσεις ιδεών, το κόμμα που ηγείται πλέον, αλλά και το περιεχόμενο της ιστορικής και κοινωνικής του υπόστασης είναι περιχαρακωμένα στα άκαμπτα καλούπια των συμφερόντων του κεφαλαίου και των μηχανισμών της Νέας Τάξης.
Ο Αντώνης Σαμαράς κοινωνικά και ιστορικά υπηρετεί το καπιταλιστικό σύστημα και τις επιταγές του.
Κανένας «πατριωτισμός» δεν μπορεί να υπάρξει όταν τον απομονώνεις από την ανάγκη ανατροπής αυτού του συστήματος που καταλύει τα έθνη και τις πατρίδες…
Γι’ αυτό σε όλα τα κείμενά μας αναλύουμε λεπτομερειακά την ιστορική σημασία μιας πολιτικής ήττας των «νταβάδων» και της νίκης του Σαμαρά, αλλά σε όλα τα κείμενά μας υπογραμμίζαμε και τούτο: ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ…
Διαβάστε π.χ. το τελευταίο κείμενό μας, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3931
Μετά από αυτή την παρεμβολή ερχόμαστε στη συνέντευξη.
«Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί», λέει μια παροιμία…
Η συνέντευξη που έδωσε στο Μάκη σηματοδοτεί πολλά:
α). Μια περιφρόνηση της λαϊκής συνείδησης: Ο Μάκης αποτελεί για τον ενεργοποιημένο και «πατριωτικό λαό», ένα από τα ακραία και αυθάδη αποστήματα της βρώμικης δημοσιογραφίας και διαπλοκής…
β). Ο Μάκης αποτελεί τον πλέον ελεεινό προπαγανδιστή του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσισμού» (τα νεοταξικά ιδεολογήματα) και της «επαναστατικής αλητείας» της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών: Τον ιδεολογικό σπόνσορα της τρομοκρατικής κουκουλοφορίας…
γ). Ο Μάκης, στον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη του αρχηγού της Ν.Δ. έκανε επίθεση στην αντίπαλο του Σαμαρά, την Ντόρα, από τις πλέον χυδαίες προσωπικές, και από τις πλέον πωρωμένες του σεξίστικου ρατσισμού: Καρατόμηση της γυναικείας και ερωτικής της υπόστασης!!!
Συνεπώς, η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, αμέσως μετά την εκλογή του, ουσιαστικά επιβραβεύει το Μάκη για το έγκλημά του. Είναι σαν να τον ευχαριστεί για τις χυδαιότητες κατά της Ντόρας.
Πιστεύουμε, ότι ο Σαμαράς, μέσα στη μέθη της νίκης του και στην «παγίδα» που του έστησε ο Μάκης δεν πρόλαβε να σκεφτεί…
Αλλά αν μεθάς τόσο εύκολα από την εξουσία, τότε είσαι ικανός για τα πάντα…
Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=22472#22472
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I-mDHaQL7Xs&feature=player_embedded]

http://taxalia.blogspot.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ