Έκτακτως στις ΗΠΑ ο Μητσοτακης μετα τις αποκαλύψεις για τη Novartis! Τι συμβαίνει;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_7549Πηγές GreekNewsOnline.com στην αμερικανική πρωτεύουσα μας αποκάλυψαν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη από τις 12-14 Μαρτίου.
Θα είναι η τρίτη κατά σειρά του κ. Μητσοτάκη από την ημέρα της εκλογής του
. Η πρώτη – αν θυμάστε καλά – στην εθνική παρέλαση του 2016 – μόλις είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος – και η δεύτερη τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς (όπου διά της εισπηδήσεως πάλι είχε λάβει πρόσκληση στο δείπνο των Αρχόντων του Πατριαρχείου κι έψαχνε για χρηματοδότες του κόμματος. Αυτή τη φορά δεν γνωρίζω ακόμη τον λόγο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει δυστοκία στο να εξασφαλίσει κάποια ισχυρή συνάντηση με στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης. Όσο ήταν ακόμη προσωπάρχης του Λευκού Οίκου ο ομογενής Ρέινς Πρίμπους, υπήρχαν συνεχείς «παρενοχλήσεις» για να λάβει πρόσκληση και να δει τον Πένς κι άλλους και να την «σπάσει» στον Τσίπρα, αλλά τελικά έφυγε άδοξα ο Πρίμπους κι η αμερικανική κυβέρνηση προεξάρχοντος του Ντόναλντ Τραμπ επιφύλαξε την γνωστή θερμότατη υποδοχή στον Ελληνα πρωθυπουργό.
Απειρος, υπερόπτης και ματαιόδοξος και με κακούς συμβούλους, ο Κυριάκος έκανε το λάθος άνθρωποί του να επιτεθούν σε ομογενείς παράγοντες οι οποίοι βοήθησαν στην επιτυχία της επίσκεψης Τσίπρα και δεν θα αρνούνταν να βοηθήσουν κι αυτόν.
Επιτέθηκαν και στον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ (μακράν ο καλύτερος) και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τον κ. Μητσοτάκη. Απ’ ότι φαίνεται, η συνάντηση που είχε με τον κ. Πάιατ στην Αθήνα, την προ περασμένη Παρασκευή είχε ως αντικείμενο την επίσκεψη, αλλά δεν βλέπω πολύ φως.
Εμείς βεβαίως, ευχόμαστε η επίσκεψη να επιτύχει, γιατί θέλουμε οι πολιτικοί ηγέτες να έχουν καλές σχέσεις και με την αμερικανική κυβέρνηση και με την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα. Την οποία όμως πρέπει να κι αυτοί να σέβονται. Και οι μέχρι στιγμής τρόποι που επέλεξε να εμφανιστεί στην Ομογένεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόνο σεβασμό δεν δείχνουν.
Greek News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ