Και μίζα – μαμούθ υπουργού για το ΚΕΕΛΠΝΟ στην δικογραφία της Novartis!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 7279

ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΜΙΖΑ!

Να λάβουν από ένα αντίγραφο της δικογραφίας για το Novartis-Gate οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην Εξεταστική Επιτροπή αποφάσισε το προεδρείο της Επιτροπής μετά την αποκάλυψη του Σπύρου Λάππα για τα στοιχεία που εμπεριέχει η δικογραφία αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ.Στο τέλος της πρώτης εξέτασης του Άδωνη Γεωργιάδη για τους 23 διορισμούς επί θητείας στο υπουργείο Υγείας στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο, αποκαλύπτοντας πως από μία σύντομη εξέταση της δικογραφίας που έκανε από κοινού με τον Νίκο Παρασκευόπουλο, εντόπισαν πολλές αναφορές και στοιχεία που αφορούν το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λάππας τόνισε πως προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν φέρει στην επιφάνεια στοιχεία που δεν γνωρίζει η Επιτροπή και έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Γι΄ αυτό και αιτήθηκε οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην Επιτροπή να λάβουν από ένα αντίγραφο της δικογραφίας, κάτι που έγινε ομοφώνως δεκτό.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, μεταξύ άλλων υπάρχει αναφορά στη δικογραφία για χρηματισμό ύψους 200 εκατ. ευρώ πρώην υπουργού για την υπόθεση του μοριακού ελέγχου και αυτό είναι μόνο η αρχή.

http://www.documentonews.gr/article/kai-stoixeia-gia-to-keelpno-sth-dikografia-gia-th-novartis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ