ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Αποκαλυψεις ΒΟΜΒΑ του Πολάκη για τη Novartis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_7589Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση της Novartis μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. «Η Novartis, όπως και πολλές φαρμακευτικές εταιρείες, έχουν κατακλέψει όλον τον πλανήτη και αυτή τη στιγμή βγαίνει η βρωμιά στη δημοσιότητα», ανέφερε ο κ. Πολάκης και προσέθεσε:
http://www.dailymotion.com/video/x6edboy
 
«Εδώ και δύο χρόνια έχω αποδείξει με στοιχεία ότι στην Ελλάδα από τα 320 δισεκατομμύρια του δημόσιου χρέους, τα 85 δισεκατομμύρια είναι «μαύρο χρήμα» στον χώρο της Υγείας. Χθες βγήκε και με την δικαστική «βούλα» ότι 23 δισεκατομμύρια είναι η ζημιά του ελληνικού Δημοσίου από τις φαρμακευτικές -τρία δισεκατομμύρια είναι από τη Novartis-την περίοδο 2000-2015. Πρόκειται πραγματικά για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα από συστάσεως του ελληνικού κράτους».
Ερωτηθείς για τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης, ο κ. Πολάκης αποκάλυψε: «Στελέχη της εταιρείας είναι, τα οποία τα «μαγκώσανε» γι αυτή την ιστορία και αρχίσαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Τι είναι; Πράκτορες που κατέβηκαν από τον Άρη; Είναι στελέχη της εταιρείας που τα έπιασαν για μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν», είπε ο κ. Πολάκης που κατήγγειλε πως «η Novartis μίζωσε γιατρούς και υπουργούς για να πετυχαίνει καλύτερες τιμές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ