«Ο κ. Βορίδης, για παράδειγμα, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά;»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
IMG_7662Να μην βιάζονται κάποιοι, όπως η Αξιωματική Αντιπολίτευση, να μιλάνε για στημένη υπόθεση και πολιτική σκευωρία. Αν ήταν έτσι, τότε θα ‘πρεπε όλοι οι υπουργοί Υγείας επί ΝΔ, να είναι στην δικογραφία. Ο κ. Βορίδης ας πούμε δεν είναι. Δεν τον αναφέρει κανείς. Αυτή ήταν η πολιτική απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονη, στα περί σκευωρίας που υποστηρίζει η ΝΔ.
Στην ερώτηση «γιατί χρησιμοποιήθηκαν προστατευόμενοι μάρτυρες σε μια υπόθεση που δεν αφορά τρομοκρατική ή εγκληματική οργάνωση, αλλά πολιτικά πρόσωπα», ο υπουργός απάντησε:
Τους προστατευόμενους μάρτυρες καταρχήν δεν τους ορίζει η κυβέρνηση. Αλλά οι εισαγγελείς. Το νόμο δε, που τους δίνει αυτό το δικαίωμα, τον τροποποίησε το 2004 η ΝΔ, που τώρα διαμαρτύρεται. Επίσης, οι μάρτυρες δεν ζητούν προστασία μόνο στις περιπτώσεις εγκληματικών οργανώσεων, αλλά και σε μεγάλες οικονομικές υποθέσεις.
Ο Χατζηνικολάου, τέλος, τον ρώτησε γιατί έπρεπε να γίνει σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, για μια δικογραφία που έστειλε η Εισαγγελία με προορισμό την Βουλή.
Η απάντηση ήταν: Μα, είναι δυνατόν να μην το συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό όταν στο διαβιβαστικό αναφέρονται τα ονόματα δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ πρώην υπουργών;…
nonews-news.blogspot.gr periodista.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ