Συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Γιάννας Παπαδάκου στην ΕΡΤ "Γίνονται έφοδοι σε σπίτια, υπάρχουν έγγραφα με ποσά και πρόσωπα!"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=JvOKz8E_CpU

Βόμβες από την Γιάννα Παπαδάκου στην τηλεόραση της ΕΡΤ ( “Απευθείας” ) Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση για την υπόθεση της Novartis η Γιάννα Παπαδάκου αποκάλυψε ότι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες έχει ήδη δεχτεί απειλές! “Απειλήθηκε από άλλους παράγοντες πριν πάει ο φάκελος στην κ. Δημητρίου”
-“Έχουμε 6 προστατευμένους μάρτυρες, 3 που κατέθεσαν στις ΗΠΑ και 3 στην Ελλάδα, που είναι και οι πιο σημαντικοί. Η έρευνα ξεκίνησε το 2016 όταν εντοπίστηκαν αθέμιτες συμπεριφορές, δηλαδή μίζες από την πολυεθνική εταιρεία, όχι μόνο στην Ελλάδα. Οι έρευνες έγιναν εκεί και από το υπουργείο Δικαιοσύνης και από το FBI. Οι καταθέσεις που δόθηκαν από τους 3 που πήγαν εκεί με Έλληνα δικηγόρο, δόθηκαν επί βδομάδες”.”Οι Αμερικανοί διασταύρωσαν πως οι μάρτυρες λένε αλήθεια και έχουν την απόλυτη ανωνυμία. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, μιλάμε για μεγάλες πολυεθνικές, κολοσσούς”
-Ο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, και μάλιστα είναι γυναίκα, ήταν το πρόσωπο που ήταν πολύ κοντά σε όλη τη διαδικασία. Όχι παράδοσης των βαλιτσών, αλλά στην προετοιμασία, στα τηλεφωνήματα, στο «έρχεται». Έβλεπε τι υπάρχει στις βαλίτσες, υπήρχαν τηλεφωνήματα. Υπήρχε διαδικασία ολόκληρη στην παράδοση”
-“Είναι τρία στελέχη της Νοβάρτις, όχι ο οδηγός και ο άνθρωπος που φυλούσε την εταιρεία, μιλάμε για ανώτατα στελέχη. Το ένα από αυτά είναι πολύ κοντά συνδεδεμένο στον κ. Φρουζή και στη διαδικασία παράδοσης των μιζών. Κλεινόταν το ραντεβού, έφευγαν βαλίτσες και φάκελοι, ειδοποιούνταν τα συγκεκριμένα γραφεία, πλησίαζαν εκεί, τους έλεγαν ανοίξτε την μπάρα γιατί ήταν ανώτερα γραφεία ή υπόγεια πάρκινγκ, έμπαινε, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των μαρτύρων, ο κ. Φρουζής στον προαύλιο χώρο ή στα υπόγεια πάρκινγκ και μετέφερε τα χρήματα.
-“Είναι εύλογο το ερώτημα το πώς ενημερώνονταν ότι όντως δόθηκαν τα χρήματα στους πολιτικούς. Για έναν συγκεκριμένο, λέγεται ρητώς πως «εμένα μου είπε ο τάδε πως τα παρέδωσε τα χρήματα». Αυτό το διασταυρώνουν οι εισαγγελείς με ραντεβού που είχαν κλειστεί τις ίδιες ημερομηνίες και ώρες. Έχουν γίνει συγκεκριμένες ερωτήσεις ακόμα και το είδος των χαρτονομισμάτων. Ήταν όλα μετρητά κα η πορεία από εκεί και πέρα είναι δύσκολο να εντοπιστεί αφού πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος”.
-“Υπήρξαν πολιτικά πρόσωπα που πήραν χρήματα, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες αλλά και έγγραφα, μέσω εταιρειών. Και εταιρειών δημοσίων σχέσεων, και συγγενικών τους προσώπων και δημοσιογράφων. Εκεί καταγράφονται επίσης μεγάλα ποσά. Συγκεκριμένη περίπτωση αφορά σε 1 εκατ. ευρώ”.
-“Η κ. Τουλουπάκη ταξίδεψε έως τις ΗΠΑ, έμεινε εκεί μία εβδομάδα, τον Νοέμβριο του 2017, και συνέλεξε στοιχεία. Έχει γίνει πολλή δουλειά. Επιδιώκουν να γίνει μία αίτηση αποζημίωσης προς την Ελλάδα. Η εταιρεία είναι στην Ελβετία και έχει γερμανικά κεφάλαια. Υπάρχουν έγγραφα που κατέγραφαν ποσά και πρόσωπα, έγγραφα που αποκτήθηκαν με εφόδους σε σπίτια”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ