Στην κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cf84ceb6ceb1cebdceadcf84cebfcf82-cf86ceb9cebbceb9cf80cf80ceb1cebacebfcf83-cebacebfcf80ceb7-cf80ceb9cf84ceb1cf83-cf86ceb9cebbcf89cebd7
Στην κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, παραβρέθηκε την Κυριακή 4-2-2018, ως εκπρόσωπος της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» του Δήμου Αιγάλεω, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ομίλου Ιωάννη Μαθιουδάκη και του Δ.Σ. του Ομίλου.
Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, παραβρέθηκε και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην εκδήλωση του Ομίλου, απευθύνοντας χαιρετισμό και στη συνέχεια, μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, απένειμε τιμητικές πλακέτες σε σοβαρά τραυματισθέντες, εν ώρα καθήκοντος, Αστυνομικούς.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης δόθηκαν οικονομικές ενισχύσεις:
στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για το ανεκτίμητο κοινωνικό έργο του,
σε έξι σοβαρά τραυματισθέντες αστυνομικούς,
σε ορφανά παιδιά Αστυνομικών οικογενειών,
Καθώς και βραβεία σε:
είκοσι αστυνομικούς, οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, θάρρος και αποφασιστικότητα στην εκτέλεση του καθήκοντος και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των Μ.Μ.Ε. υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας,
Επίσης, βραβεύτηκαν με τιμητικά διπλώματα και αντίστοιχα χρηματικά βραβεία:
δεκαέξι μαθητές, παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Α.Ε.Ι. της χώρας, σε ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, Γεώργιος Κουμουτσάκος, Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω, Νικόλαος Νικητάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, από την ίδια διεύθυνση ο Α/Δ Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου, ο Διοικητής του Τ.Α. Αιγάλεω, Α/Υ Παναγιώτης Τζεφεράκος, ο Α/Α’ Θεοφάνης Ιγγλεζάκης, από την Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, εκπρόσωποι ενώσεων Αποστράτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, αστυνομικοί και πλήθος κόσμου.
Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ στο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων:
″Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου, που βρίσκομαι και φέτος μαζί σας, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
Η σχέση μου άλλωστε με τη Δυτική Αττική, είναι γνωστή!
Σε αυτή την περιοχή υπηρέτησα για πολλά χρόνια, ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά επιπλέον τη ζω καθημερινά και την αγαπώ και ως μόνιμος κάτοικος.
Πέρα και πάνω από κομματικά ή άλλα συμφέροντα και σκοπιμότητες που διχάζουν, ο Όμιλος Φίλων με την κοινωνική και πολιτιστική του δράση, προβάλλει και ενισχύει αυτά που μας ενώνουν, αυτά που μας βοηθάνε να πάμε μπροστά.
Και άξια έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε πολύτιμο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και την κοινωνία.
Και δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα για ένα δημόσιο λειτουργό, όπως είναι ο αστυνομικός, από το νιώθει πως οι πολίτες τον εμπιστεύονται, αναγνωρίζουν το έργο του, τον ευχαριστούν και τον αγαπούν.
Σε αυτό το πλαίσιο, στη σημερινή εκδήλωση θα τιμηθούν τραυματισθέντες αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος, καθώς και αστυνομικοί για εξαίρετες πράξεις, αλλά και παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Από την πλευρά μου, τόσο εκ μέρους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου μας, όσο και προσωπικά, θέλω να τους συγχαρώ όλους και να τους ευχαριστήσω.
Και στο πρόσωπό τους θέλω, ακόμα μια φορά, να εκφράσω δημόσια τα συγχαρητήριά μου στη Ελληνική Αστυνομία. Για την προσφορά, την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.
Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής που έμπρακτα αναγνωρίζει και τιμά, όλα αυτά τα χρόνια, τη σημαντική προσφορά του Σώματος προς την κοινωνία μας.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ μου φίλε Γιάννη,
Εύχομαι να είστε καλά και να συνεχίσετε με επιτυχία το έργο του Ομίλου.
Και φυσικά, μια μέρα όπως η σημερινή έχουμε χρέος να θυμηθούμε και εκείνους που δεν είναι κοντά μας. Εκείνους τους Αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας, πιστοί στο καθήκον.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους και φυλάμε τη θυσία τους ως παράδειγμα, ώστε όλοι μας, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε, να παλεύουμε για μια καλύτερη και πιο ασφαλή κοινωνία.
Σε όλες τις οικογένειες των Ελλήνων Αστυνομικών οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για την αγάπη, την υπομονή και την στήριξη.
Όσοι έχουν συζύγους, γονείς και παιδιά αστυνομικούς ξέρουν πόσο δύσκολο είναι. Αλλά ξέρουν και πόσο περήφανοι πρέπει να νιώθουν γι’ αυτό.
Και ειδικά σήμερα, με τη σειρά βραβεύσεων από τον Όμιλο Φίλων, αυτή την περηφάνια, θα έχουμε τη χαρά να τη μοιραστούμε όλοι.
Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία και ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών σας.″

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ