11/04/2021

Σοβαρότατο συμβάν στην Θεσσαλονίκη με ιρακινό ισλαμοφασίστα

img 8603Επιχείρησε να κάψει ζωντανό τον υπάλληλο με την μάνικα της βενζίνης – τραυμάτισε αστυνομικό – είχε πάνω του μεγάλο μαχαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Β. Γραμμένου πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη μετανάστης Ιρακινής υπηκοότητας μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και παίρνοντας τη μάνικα καυσίμων, απειλούσε με χρήση αναπτήρα να βάλει φωτιά και να κάψει ζωντανό τον εργαζόμενο υπάλληλο.

Ο Ιρακινός, σε κατάσταση μανίας, έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάκτυλο πως θα κόψει τον λαιμό του υπαλλήλου και παράλληλα φώναζε Αλλάχ Ουακμπάρ (ο Θεός είναι μεγάλος).

Εν συνεχεία ο υπάλληλος κατάφερε να του αποσπάσει τον αναπτήρα και λίγο αργότερα μετέβη και η Αστυνομία, η οποία είχε ήδη ενημερωθεί. Παρά την αντίσταση του Ιρακινού, συνελήφθη από τους αστυνομικούς μας. Αξίζει να τονιστεί πως κατά τη μάχη για τη σύλληψή του τραυμάτισε έναν εκ των αστυνομικών ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πάνω του ο Ιρακινός είχε μεγάλο μαχαίρι, για άγνωστους λόγους.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε τον ηρωισμό των αστυνομικών μας, αλλά και να υπογραμμίσουμε πως κανένα ΜΜΕ δεν το έφερε στη δημοσιότητα μέχρι τώρα.

Γιατί άραγε;

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ