Και ενώ κάποιοι μιλάνε για μιναρέδες, στην Αίγυπτο έχουμε μέρες του '55.

farshoot4farshoot2Όταν ο Χριστός προέτρεπε “να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο”, προφανώς δεν εννοούσε να γίνουν οι πιστοί του ανά την οικουμένη “καρπαζοεισπράκτορες“.
Το “σφάξε με Αγά μου να αγιάσω” όμως φαίνεται ότι έχει εφαρμογή σε αρκετές χώρες της Ευρώπης όπου φασιστικές μειοψηφίες επιβάλλουν τη θέληση τους σε Δημοκρατικές πλειοψηφίες. Όταν μάλιστα οι τελευταίοι τολμούν να ενεργοποιήσουν το υπέρτατο δημοκρατικό καθήκον, το δημοψήφισμα, βαπτίζονται αμέσως “νεοναζί”, “αντιδημοκράτες” και άλλα γραφικά. Ενδεικτικό το αποτέλεσμα και τα μεθεόρτια του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για την απαγόρευση των Μιναρέδων. Για να μη μιλήσουμε για τα Ελληνικά χάλια.
Και όμως, οι διωγμοί των Χριστιανών που έχουν απομείνει σε πολλές μουσουλμανικές χώρες δεν έχουν τελειωμό, ακόμα και στις υποτιθέμενες μετριοπαθείς.
Πογκρόμ κατά των Χριστιανών της πόλης Φαρσούτ στην Αίγυπτο ξέσπασε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς αφορμή. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΑΙΝΑ, όχλος ξεχύθηκε στους δρόμους και λεηλάτησε καταστήματα που άνηκαν σε Χριστιανούς με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς τουλάχιστον 60 καταστήματα και να έχουμε κακοποιήσεις και τραυματισμούς.
Οι εξηγήσεις των αρχών ήταν ότι οι δράστες είναι “αγνώστου ταυτότητας”, κάτι σαν τους “κομμουνιστές” του ’55 στην Πόλη. Ενώ τα θύματα που θα ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση αποθαρύνονται με κάθε τρόπο. (Αλήθεια, ακούσατε πουθενά την είδηση;).
Φανταστείτε τώρα την ίδια σκηνή οπουδήποτε στην Ευρώπη (για να μην πούμε Θράκη και φανούμε μεροληπτικοί). “Χιλιάδες Γάλλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να καταστρέφουν περιουσίες και καταστήματα μουσουλμάνων, να βιάζουν τις γυναίκες και να σκοτώνουν Μουφτήδες. Ενώ η Γαλλική αστυνομία παραμένει αδρανής.
Ποιοί στα αλήθεια επιδιώκουν την ολίσθηση της Ευρώπης σε ένα νέο μεσαίωνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ