Νίκος Νικολόπουλος: Ο Στουρνάρας πρέπει να παραιτηθεί είναι αυταπόδεικτο ότι είχε σχέσεις στοργής και… προδέρμ με τον κ. MIZARTIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν δεν «κρατάνε» τον Μητσοτάκη, να «ξηλώσει» τα λαμόγια
και να τα στείλει στη Δικαιοσύνη!
Στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίνημα Υπέρβαση» του Kontra Channel –καλεσμένος του Κυριάκου Τόμπρα- ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος απάντησε σε καυτά ερωτήματα γύρω από τον χρηματισμό-σκάνδαλο πολιτικών κ.λπ. αξιωματούχων, από την φαρμακοβιομηχανία NOVARTIS.
Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής είπε ότι:
«Οι Έλληνες φορολογούμενοι περιμένουν, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει, να παραιτηθεί από την ιδιότητα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας, αφού εμπλέκεται με επαγγελματικές συνεργασίες η σύζυγός του με την φαρμακοβιομηχανία NOVARTIS, ενώ και δηκτικά τόνισε:
Πώς είναι δυνατόν να παραμένει ο Στουρνάρας στη καρέκλα του και αντί μάλιστα να κάθεται στα αυγά του τολμά να «βγάζει γλώσσα» και να κάνει νουθεσίες; Ποιος, ο αυταπόδεικτα εμπλεκόμενος… Αυτός που χωρίς καμία συστολή τιμούσε με την παρουσία και τις εισηγήσεις του τον «Χριστοφοράκο της NOVARTIS» και από κοντά η γυναίκα του πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο φαρμακευτικό κολοσσό που ρούφηξε δις. από την έρμη την πατρίδα.
Και που οι δυο μαζί είχαν σχέσεις στοργής και… προδέρμ με τον άνθρωπο-πολυμηχάνημα της NOVARTIS.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ…
Ο μαχητικός βουλευτής πήγε και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας:
«Την ώρα που οι Εισαγγελικές αρχές υπέβαλαν επισήμως αιτήματα σε Ελβετικές και Κυπριακές τράπεζες για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, δεν είναι ηθικό και κατά την γνώμη του λαού, δεν διευκολύνει τις έρευνες στα ενδότερα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος η παραμονή Στουρνάρα στη θέση του Κεντρικού Τραπεζίτη».
ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ «ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ»
Ο Νίκος Νικολόπουλος ακόμα είπε πως:
«Υπάρχουν και άλλα ποινικά αδικήματα που μπορεί να έχουν συμβεί και να μην ήταν στιγμιαία, αλλά να είναι ακόμη εν εξελίξει, όπως π.χ. το αδίκημα του ξεπλύματος χρήματος (αυτό χρειάζεται μια 15ετία για να παραγραφεί), η φοροδιαφυγή αλλά και η σύσταση συμμορίας».
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.
Και συμπλήρωσε:
«Μην βιάζονται οι Σαμαροβενιζέλοι και οι λοιποί συνεργάτες τους γιατί υπάρχουν και άλλα καυτά δεδομένα, καθώς αναμένεται και νέο υλικό από τις ΗΠΑ σχετικά με την υπόθεση»
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!
« Όπως και να έχει, αυτά πρέπει να διερευνηθούν και προπαντός δεν πρέπει να αφήσουμε να παραγραφούν ακόμη και αν πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα! Η έρευνα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, καθώς αναζητείται η διαδρομή του «μαύρου» χρήματος, η οποία θα δείξει την έκταση, αλλά και τη βασιμότητα των καταγγελιών, ή μπορεί να καταδείξει και νέα πρόσωπα».
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…
Ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι:
Οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες της Αμερικής ήταν οι πρώτοι που «έδειξαν» λαμόγια πολιτικά πρόσωπα και φαίνεται μάλιστα να ταυτίζονται με τις καταθέσεις των μαρτύρων που έχουν καταθέσει στη χώρα μας.
ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ…
Συνεχίζοντας, ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής έχει υπ’ όψη του πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα, κονιορτοποίησε και τα σαθρά πολιτικά και κατευθυνόμενα τηλεοπτικά επιχειρήματα:
«Λένε λοιπόν, ότι μετά το 2010 έριξαν τις τιμές των φαρμάκων.
Οι τιμές, όμως, των φαρμάκων μειώθηκαν αναγκαστικά,
α) γιατί ήμασταν από τις ακριβότερες χώρες παγκοσμίως, που ακόμη κι η Τρόικα «έπεσε από τα σύννεφα» 2000-2010: Είχαμε εκτίναξη φαρμακευτικής δαπάνης από 1,4% στο 2,1% του ΑΕΠ. 2000-2015.
Η ΔΟΛΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΕ 68 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ 33 ΔΙΣ. ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Πληρώθηκαν 68 δις για φάρμακα.
Αν το διάστημα αυτό η Ελλάδα δαπανούσε για φάρμακα όσα ο μέσος όρος των χωρών της ΕΕ, θα είχαν ξοδευτεί 33 δισ (!) λιγότερα.
β) γιατί μετά το PSI τα Ταμεία κατέρρευσαν και απλά δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρώσουμε οποιονδήποτε κι όχι μόνον την Novartis…
Η φαρμακευτική δαπάνη όμως δεν μειώθηκε τόσο πολύ από την μικρή μείωση των φαρμάκων, που σε μερικές περιπτώσεις ήταν μερικά σέντ.
α) Για παράδειγμα το Υπ.Υγείας αύξησε την τιμή του δημοφιλούς Tamiflu από 12,94€ σε 13,05€ και την κράτησε εκεί μέχρι να φύγει. Σήμερα είναι στα 12,73€, ενώ για το LESCOL XL  δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο πλήρωνε στην Novartis 33 ευρώ και το ίδιο φάρμακο σήμερα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει 5,80 ευρώ.
ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
Η φαρμακευτική δαπάνη όμως μειώθηκε περισσότερο
β) από την αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων, όπως και την αφαίρεση φαρμάκων από τις λίστες που πλήρωναν τα Ταμεία, με αποτέλεσμα να την πληρώσει πάλι ο λαός που χρειαζόταν το φάρμακο.
ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ
Με αυτούς του νόμους, οι Σαμαροβενιζέλοι μας κουνάνε χαρτιά ότι μείωσαν τις Τιμές των Φαρμάκων κι άρα τις δαπάνες του δημοσίου, ενώ στην πραγματικότητα μετέφεραν τη ζημιά στην τσέπη των Ελλήνων.
Παραδειγμα:  Σε φάρμακο 50 € η συμμετοχή μας ήταν (π.χ. 20%) 10 €. Ο πονηρός Σαμαροβενιζέλος έδωσε στο φάρμακο δυο τιμές. Δημοσίου π.χ. 30 € και φαρμακείου 50 €. Έτσι ο ασθενής πλήρωνε συμμετοχή (20% στα 30 €) 6 € και την διαφορά της Δημόσιας τιμής και φαρμακείου 20 €. Σύνολο 26 €.  Ετσι και στα χαρτιά φαίνεται ότι μειώθηκε η τιμή και η εταιρία δεν έχανε ούτε ευρώ. Τόσο απλά.
ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ Η NOVARTIS Ο,ΤΙ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ,
ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…
γ) Η φαρμακευτική δαπάνη επίσης έπεσε και από την βίαιη εισαγωγή των γενοσήμων που τόσο διαφήμιζε η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων. Τα οποία όμως γενόσημα, είναι ναι μεν πιο φθηνά, αλλά είναι επίσης κερδοφόρα για τις φαρμακοβιομηχανίες, ακόμη και για την Novartis που μπορεί να μείωσε τα κέρδη της, από την μια τσέπη, αλλά αύξησε τα κέρδη της θυγατρικής της Sandoz generics από την άλλη.
Η ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…
Ο Νίκος Νικολόπουλος, κατέληξε λέγοντας:
«Αυτή η υπόθεση θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.
Επίσης ο Μητσοτάκης ο μικρός, γνωρίζει ότι η Ελένη Τουλουπάκη είναι από τους πλέον ικανούς και έντιμους εισαγγελείς του Δικαστικού σώματος.
Όταν έρθει η ώρα να δούμε και να ακούσουμε τα βίντεο της σειράς «MIZARTIS», όταν ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ δουν να πηγαίνουν με τροχίλατες βαλίτσες οι μίζες στο Μέγαρο Μαξίμου και στα Υπουργικά γραφεία, τότε να δω που θα κρυφτούν και οι κλέφτες θα φύγουν από την χώρα μαζί με τα λαμόγια της πολιτικής… Και όλοι μαζί θα πάνε να ζήσουν στους φορολογικούς παραδείσους, εκεί όπου έχουν καλά κρυμμένα τα κλεμμένα χρήματα από την δόλια την πατρίδα και το ταλαίπωρο λαό… Έτσι νομίζουν ότι θα τελείωσει η ιστορία NOVARTIS… Και θα ζουν αυτοί καλά και μεις χειρότερα… Αμ δε… Ας γυρίσουν πλευρό και ας ετοιμάζονται για τον Κορυδαλλό…
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ
Κακώς ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει συνένοχη όλη την παράταξη και από κοντά και τους ψηφοφόρους της, μόνον και μόνον για να σκεπάσει εκείνους που τα «τσέπωναν», είτε είναι πρώην Πρωθυπουργοί ή Υπουργοί, είτε έμπιστοι σύμβουλοί τους, γαλάζιοι, πράσινοι κι όποιας άλλης πολιτικής απόχρωσης και των οποίων τα ονόματα ήδη συμπεριλαμβάνονται στις λίστες ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΛΙΧΝΕΣΤΑΪΝ, ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ κ.λπ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ «ΚΡΑΤΑΝΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
Αν δεν «κρατάνε» και τον Μητσοτάκη, τότε πρέπει, έστω και τώρα, αφενός μεν να ψηφίσει την σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής και αφετέρου να «ξηλώσει» τα κομματικά «γαλόνια» και να αφαιρέσει τα «παράσημα» από όλους τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο χρηματισμό και έτσι έμπρακτα να τους «παραδώσει» με εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.
Αυτός προσωπικά και όλη η οικογένεια Μητσοτάκη δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν υπονοούμενα για τους συγκεκριμένους Εισαγγελείς  κατά της Διαφθοράς που αρκετούς γνωρίζουν από κοντά. Προπαντός δε, τη Χανιώτισσα αδέκαστη, έντιμη νομομαθή Εισαγγελέα Τουλουπάκη, που αποτελεί το διαμάντι της Ελληνικής Δικαιοσύνης…
Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι από κοντά!!!  Εντάξει κ. Κούλη;
Οι Εισαγγελικές αρχές υπέβαλαν αιτήματα σε Ελβετικές κ’ Κυπριακές τράπεζες για άνοιγμα λογαριασμών https://www.youtube.com/watch?v=UwRyNMV2XTs

ΔΗΜΟΦΙΛΗ