ΝΑΙ…Ω!ΝΑΙ! Το πρόβλημα της ΝΔ, αγαπητέ νεοφιλελέ δεν είναι ο Τσίπρας, αλλά τα ΑδωνοΣπυράκια του Σημιτιστάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

227B98BD-0F10-4642-8440-5D3EF9F5A5DCnetakias
Επειδή δεν γεννήθηκα το 2015, οπώς θα ήθελαν οι Κατα Φαντασίαν Φιλελεύθεροι (εφ´εξής ΚΦΦ)  αλλά ειμαστε στα blog από τις εποχές που τα συγκρότηματά προπαγάνδας του Σημιτη ήταν στην παντοδύναμία τους κι εμείς μερικά πληκτρολόγια με όπλο μόνον την αλήθεια, γράφαμε από την πρώτη μέρα και συνεχίζουμε μεχρί σήμερα την άποψη μας ξεκάθαρη και χωρίς παρωπίδες.
Βγαίνει που λες ΚΦΦ σημιτάκι καλώντας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να απαντήσει αν «Ο Αδωνης είναι το πρόβλημα ή ο Τσίπρας»!
Η απαντηση οπως την γράφω από το 2009 είναι η ίδια. Ο Τσιπρας είναι αντίπαλος της ΝΔ όπως γίνεται στις δημοκρατίες. Κι όπως γίνεται στις δημοκρατίες, ο λαός αποφασίζει τις κυβερνήσεις κι όχι η διαπλοκη.
Οποιον αποφασίζεις να υπηρετήσεις, το ανάλογο αποτέλεσμα θα πάρεις.
Ο εχθρός της ΝΔ που της στέρησε την εξουσία από το 2009, ειναι το Σημιτισταν που έφερε τον ολετηρα Γιώργο Παπανδρεου ωστε να καταστρέψει αυτό το Έθνος, αγκαλιά με τον ΛΑΟΣ και την Δημοκρατική Συμμαχία.
Ο εχθρός της ΝΔ είναι αυτός κι αυτοί που παρέδωσαν το κόμμα στο Σημιτιστάν και αποκόπηκαν από την λαϊκη βάση της κεντροδεξιάς που διαχρονικά έδινε την εξουσία στην μεγάλη πατριωτική παράταξη.
Οταν κάνεις αντιπρόεδρο τον άνθρωπο που πάλεψε με κάθε δύναμη την Νεα Δημοκρατία για φέρει το 2009 στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ, που έβριζε τον Καραμανλή και τον Παυλοπουλο (και τον Σαμαρά) και θεωρείς τόσο γίδια τους παλαιούς Νεοδημοκράτες οτι θα το καταπιούν αμάσητο μάλλον δεν σου φταίει ο Τσιπρας.
Οταν λες στους Ελληνες «οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει» την ωρα που τον πετάς στον δρόμο  κι εσυ αγοράζεις σπίτια στο Παρίσι και νομίζεις οτι επειδή κάλυψες το πόθεν εσχες θα σε ξαναψηφίσει, μάλλον δεν σου φταίει ο Τσιπρας.
Οταν βάζεις εκπρόσωπο στο κομμα, μια εκπρόσωπο της πιο αντιλαϊκής δημοσιογραφίας, που ούτε λίγο ούτε πολύ στρεφόταν εναντίον κάθε αντίδρασης και ήταν απεναντι σε κάθε επαγγελματική ομαδα που προσπαθούσε να αναπνεύσει από την πριονοκορδέλα του ΔΝΤ, μάλλον δεν σου φταίει ο Τσιπρας που θα καταλήξεις σαν το MEGA.
Οταν ο Νεοδημοκράτης βλέπει μέσα στο κομμα τους σημιτανθρωπους που τον διαπόμπευαν και ντρεπόταν να κυκλοφορήσει, για σκάνδαλα που τελικά αποδείχθηκαν κατασκευασμένα οπως το Βατοπέδι ή να συγκυβερνάει με αυτους που του έλεγαν να ζητήσει συγγνώμη απο τον Ακή,  και νομίζεις οτι επειδή βλέπουν μια στημένη δημοσκόπηση θα τους ψηφίσει, μάλλον δεν σου φταίει ο Τσιπρας
Οταν, επι του πρόσφατου σκανδάλου της Novartis, δεν εχεις καταλάβει, ότι οσο η ελίτ έμπαινε δωρεάν στο Ερρικος Ντυναν, στις δυτικές συνοικίες πληρώναμε με τον ιδρώτα μας το κάθε φάρμακο και βιώναμε προσωπικά τις ελλείψεις στα νοσοκομεια, οταν η Novartis και τα pat roll του ΚΕΕΛΠΝΟ μοίραζαν εκατομμυρία μαύρα. Οπότε οσο και να λες οτι μειώσεις τις τιμές στα φάρμακα, εμεις ξέραμε πόσο πληρώναμε, και μάλλον πάλι δεν σου φταίει ο Τσιπρας.
Ο Κώστας Καραμανλής κέρδιζε τις εκλογές με την εντολή από τον ελληνικό λαό να επανιδρύσει το Κράτος, αλλα τελικα τα ζιζάνια ηταν πολλα και μέσα στην ΝΔ, οπως καταλαβαίνουμε σημερα, μην πιστεύεις λοιπόν αγαπητέ ΚΦΦ, οτι σημερα που η ΝΔ εχει περισσοτερα ζιζάνια θα πάει καλυτερα, γιατί οπως δείχνουν τα πράγματα, θα κάνει παρέα στο ΠΑΣΟΚ των μονοψηφίων, ποσοστών και ούτε κι εκεί θα της φταιει ο Τσιπρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ