Τραγωδία στον 'Εβρο: Νεκρή μητέρα και τα δυο της παιδιά στην προσπάθεια τους να γλυτώσουν από τον τύραννο Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

today

Μια ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και συγκεκριμένα στον Έβρο ο οποίος μετατράπηκε σε τάφο για άλλες τρεις ζωές. Μια μάνα και τα δυο της παιδιά χάθηκαν στα παγωμένα νερά του. 

Το ναυάγιο σημειώθηκε λίγο έξω από την Αδριανούπολη. Από χθες ήταν γνωστό πως βάρκα που μετέφερε 10 πρόσφυγες είχε αναποδογυρίσει και υπήρχαν αγνοούμενοι. Τώρα, υπάρχουν και τρεις νεκροί. Μια 37χρονη γυναίκα και τα δυο της παιδιά. Η οικογένεια ήθελε να φύγει από την Τουρκία για να ξεφύγει από τις διώξεις του Ερντογάν.
https://www.youtube.com/watch?v=_TSy9BEnP8A#action=share
Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες της 37χρονης Ayşe Abdurrezzak και των δυο γιων της, 11 και τριών ετών αντίστοιχα. Στη φουσκωτή βάρκα που θα τους περνούσε από την Τουρκία στην Ελλάδα ήταν και ο σύζυγός της, επίσης δάσκαλος. Εκείνος είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που ακόμη αγνοούνται.
Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον οκτώ ακόμα άτομα αγνοούνται. Όπως αναφέρει το euronews, oι ελληνικές αρχές στον Βόρειο Έβρο δεν έλαβαν καμία επίσημη ενημέρωση από τις τουρκικές, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε και αυτή έρευνες από την ελληνική πλευρά του ποταμού.
Η Τουρκία ήταν για καιρό μια από τις βασικές χώρες μέσω των οποίων οι πρόσφυγες και οι μετανάστες προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ευρώπη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ