Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ραντεφ Αδειάζει τα Σκόπια μπροστά στον πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και η Βουλγαρία αδειάζει ως μετανοούσα Μαγδαληνή τα Σκόπια για το όνομα Μακεδονία. Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ, αποδεχόμενος των οποίων τον πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ, διευκρίνισε σαφώς ότι οποιαδήποτε λύση του ονόματος του ονόματος των Σκοπίων δεν μπορεί να φύγει όχι μόνο την Βουλγαρία αλλά και τρίτες πλευρές.

Επειδή η μόνη τρίτη πλευρά είναι η Ελλάδα, καθίσταται προφανές ότι ο ραντεβού διαμήνυσε στα Σκόπια ότι “ούτε καν Βουλγαρία” απωθεί το όνομα των Σκοπίων που θίγει την Ελλάδα.

Ας μην ξεχνάμε την φιλελληνική στάση του ραντεβού όταν ήρθε σε επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα κατά τις συνομιλίες του με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Έτσι δίνονται οι μάχες στα Βαλκάνια. όχι όπως ήταν η κατάσταση στα Βαλκάνια επί εποχής Κώστα Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Σημίτη, Γιωργάκη Παπανδρέου, Και Αντώνη Σαμαρά.

Σήμερα, Πρόεδρος Δημοκρατίας και κυβέρνηση είναι πατριώτες και ξέρουν να χτίζουν συμμαχίες στα Βαλκάνια καθώς και να κάνουν την Ελλάδα ηγέτιδα χώρα στην Βαλκανική. Όπως θα έλεγε ο Διονύσης Σαββόπουλος “Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ