Πηδάνε απο τα παράθυρα στη Νεα Δημοκρατια μετά τις αποκαλύψεις της Εστίας για τον προστατευόμενο μάρτυρα-κλειδί της #Novartis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

C680006B-765C-4D12-98BE-EC7677780ABBΗ πολιτική «βόμβα» που έριξε η συντηρητική- δεξιά εφημερίδα Εστία με το πρωτοσέλιδο της, δυο μέρες μετά την αποκάλυψη του olympia για προστατευόμενο μάρτυρα-ονομα ΒΟΜΒΑ, προκάλεσε ακόμη μια σοβαρή αναταραχή στους κόλπους της ΝΔ η οποία επιμένει στα περί πολιτικής σκευωρίας της κυβέρνησης εναντίον των πολιτικών στελεχών της που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

 
0E261EB5-8374-49F2-938A-A94B9B671A9EΗ ανάρτηση του olympia δυο μέρες πριν το δημοσίευμα της Εστίας που αλληλοεπιβεβαιωνουν το ένα το αλλο!
Είναι λοιπόν εύλογα τα συμπεράσματα ότι εφόσον αποδειχτεί τότε ανατρέπονται τα πολιτικά σχέδια Μητσοτάκη και η ρητορεία του περί σκευωρίας.
Το θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων και η σκευωρία κυβέρνησης- δικαστικών λειτουργών ήταν άλλωστε το βασικό “επιχείρημα” της πολυσέλιδης μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του πρωθυπουργού, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης και των δικαστών και εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση.
Τι έγραψε όμως η Εστία;
Η “Εστία”, θέτει ευθέως το ερώτημα το οποίο είναι προφανές πως προέρχεται από πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση της: Πως θα αντιμετωπίσει η Ν.Δ το ενδεχόμενο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες να είναι στέλεχος του κόμματος (μέλος της Κ.Ε, πιθανώς και στέλεχος παλαιότερων κυβερνήσεων), υπεράνω υποψίας και με λευκό ποινικό μητρώο;
Το ερώτημα δεν τίθεται προφανώς τυχαία. Ο διευθυντής της εφημερίδας Μανώλης Κοττάκης είναι γνωστό πως διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αλλά ως δημοσιογράφος που δεν κρύβει ότι ανήκει και υποστηρίζει τη συντηρητική παράταξη δεν επρόκειτο ποτέ να θέσει ένα τέτοιο ζήτημα με σκοπό να βλάψει τη Ν.Δ. Ως εκ τούτου θεωρείται πιθανό ότι αξιοποιεί μία πληροφορία για να θέσει το ερώτημα. Διότι είναι προφανές πως εάν η πληροφορία ευσταθεί και ένας εκ των τριών μαρτύρων είναι σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ (και μάλιστα γνώστης των θεμάτων του φαρμάκου και της υγείας), τότε η Προανακριτική επιτροπή θα “πάρει φωτιά”, όταν ο συγκεκριμένος μάρτυρας κληθεί να καταθέσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ο πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς είχε έρθει πριν ένα χρόνο σε επαφή με το FBI και τις αμερικανικές αρχές προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με το σκάνδαλο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ