Το κατηγορητήριο – φιάσκο κατά ρώσων πολιτών για δήθεν εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου – Ετοιμάζονται χιλιάδες αγωγές.

img 7394Το κατηγορητήριο που ασκήθηκε από τον ειδικό ανακριτή Μιούλλερ κατά 13 ρώσων πολιτών και τριών επιχειρήσεων για δήθεν εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές, αποτελεί ίσως την πιο κωμικοτραγική στιγμή της σύγχρονης Δυτικής δημοκρατίας. Ήδη, εκατοντάδες υποστηρικτές του προέδρου Τραμπ, ετοιμάζονται βάσει αυτού του κατηγορητηρίου να ασκήσουν προσφυγές και ένδικα μέσα κατά μεταναστών, αλλοδαπών που έκαναν οποιαδήποτε δήλωση για τις αμερικανικές εκλογές, γενικώς οποιουδήποτε μη αμερικανού με οποιονδήποτε τρόπο παρενέβη κατά την προεκλογική εκστρατεία. Ένας μετανάστης χωρίς χαρτιά παραδείγματος χάριν που συμμετείχε σε μία εκδήλωση κατά του Τραμπ, αυτομάτως μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο κατηγορητήριο.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, με την ίδια λογική που διώκονται οι ρώσοι, μπορεί να διωχθεί και ένας έλληνας δημοσιογράφος ο οποίος διέδιδε ψεύδη κατά του προέδρου Τραμπ και τα ανέβαζε στο διαδίκτυο. Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα και τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης που συντηρούσαν την ιστορία της δήθεν ρωσικής εμπλοκής και τώρα αρχίζουν να μαζεύονται και να μιλούν για προβοκάτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ