14/04/2021

Οι δημοσιογράφοι – αυλικοί και ο "Κουτσού"

Array

Η φτήνια της νεοΕλληνικής δημοσιογραφίας φάνηκε περίτρανα τους τελευταίους μήνες. Περσόνες τηλεοπτικές, αρθρογράφοι κατά παραγγελία, γελωτοποιοί των καναλαρχών και ασθμαίνοντες σφουγγοκολάριοι των αφεντικών τους. “Σοβαροί” αναλυτές που έχουν ζαλιστεί από τις πολλές κωλοτούμπες που τους υπαγορεύουν οι εργοδότες τους. Πάμπλουτοι κακούργοι που χρησιμοποιούν τα μέσα για να γλιτώσουν τη “στενή”. Και από κοντά οι καταδότες των 800 Ευρώ.
Υπηρέτες νταβατζήδων που έγιναν “μπλόγκερς” για να προσφέρουν διπλές υπηρεσίες, απειλώντας και εκβιάζοντας αδέσμευτους και ανιδιοτελείς ανθρώπους. Από το μικρόκοσμο τις βρωμοφυλλάδας τους, κάτω από τις φτερούγες των παχύδερμων χρηματοδοτών τους. Και βέβαια, χρησιμοποιώντας τα παχυλά αμοιβόμενα δικηγορικά γραφεία των αφεντικών, εξαπολύουν μηνύσεις και συκοφαντούν ανθρώπους και δικτυακούς τόπους που κάνουν το λάθος να είναι ανεξάρτητοι.
Αξίζει βρε αχόρταγοι τόσο το όνειρο του καπιταλισμού; Πως μπορείτε βρε αρλεκίνοι να αλλάζετε θέση ανά εβδομάδα ανάλογα με τα συμφέροντα του ιμπρεσάριου σας; Και η αλήθεια; Πουθενά. Ζήτησα από τον Άη Βασίλη να μου τη φέρει στις γιορτές, αλλά αντί αυτού μου έφερε εκφοβιστικά δημοσιεύματα και αγωγές. Γιατί και η αλήθεια μεταλλάχθηκε στα χέρια των ΑηΒασίληδων της δημοσιογραφίας και έγινε “υπηρεσία”.
Και ο “Κουτσού” που κολλάει; Άσχετο βρε παιδιά, αλλά βλέποντας τους απαίδευτους έμμισθους κονδυλοφόρους να λοιδωρούν ένα επώνυμο που στην Κύπρο είναι συνώνυμο του Ηρωϊσμού, της αντίστασης και το αντιδικτατορικού αγώνα, εξίσταμαι. Θα μου πεις εδώ οι ασπόνδυλοι έχουν μεταλλάξει την αλήθεια. Στην ιστορία θα κολλήσουν;
Α ρε στρατηγάρα Ιωαννίδη, αυτό που δεν κατάφερες εσύ γιατί υπήρχαν κάποιοι “Κουτσού”, το παλεύουν επάξια οι ασύδοτοι λειτουργοί της ενημέρωσης. Ευτυχώς που επένδυσες σε τανκς και όχι σε εφημερίδες. Γι’ αυτό βρίσκεσαι σήμερα στον φυσικό σου χώρο. Οι άλλοι βλέπεις έχουν την “εκδοτική ασυλία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ