Μετά από 5 χρόνια "ανακωχής" οι Τσετσένοι φονιάδες ξαναχτυπούν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

RelativesandfriendswalkinafuneralprocessionforBorisYevstratikovavictimofatrainbombinginSt.PetersburgRussiaTuesdayDec.1200926 νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της τρομοκρατικής ενέργειας σε συρμό τραίνου στη Ρωσία. Την ευθύνη ανέλαβαν με επιστολή τους σε διαδικτυακό τόπο, η οργάνωση “Καυκάσιοι Μουτζαχεντίν”.
Οι Ρωσικές αρχές βέβαια γνωρίζουν ποιός κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια. Ο κατονομαζόμενος “Ουμάροφ” ή αλλιώς ο Εμίρης του Εμιράτου του Καυκάσου. Ήταν η πρώτη επίθεση σε μέσο μαζικής μεταφοράς μετά το 2004 ενώ το αίμα στο Μπεσλάν έχει αρχίσει να στεγνώνει.
Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι αυτή η ενέργεια δυστυχώς δεν θα είναι μεμονωμένη αφού τα κέντρα αποσταθεροποίησης του Καυκάσου δεν εξαρθρώθηκαν ποτέ (όπως έγινε στην Κίνα όπου συνελήφθηκαν σχεδόν όλοι οι επικεφαλείς των πυρήνων).
Ρώσος επιτελής που δεν θέλει να κοινοποιηθεί το όνομα του δίνει μία άλλη διάσταση: Όποτε οι Αμερικανοί θέλουν να εντείνουν τις επιθέσεις τους στο Αφγανιστάν ή άλλη μουσουλμανική χώρα, χρησιμοποιούν τους Τσετσένους ως αντιπερισπασμό για να στρέφεται η μουσουλμανική κοινή γνώμη στους δήθεν διωγμούς Καυκάσιων μουσουλμάνων όταν στο Αφγανιστάν βομβαρδίζονται γυναικόπαιδα.
Δεν πρέπει να απέχει πολύ από την αλήθεια αυτή η θέση αφού όπως αποκαλύψαμε εχθές, ο Ομπάμα ήδη στέλνει άλλους 30 χιλιάδες πεζοναύτες στο μέτωπο του Αφγανιστάν.
(Αποκλειστικά για το Ολυμπία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ