7/05/2021

Σαρακοστιανό και ελληνικό: ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ, ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΔΡΑ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ

img 7595ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο σπαγγέτι (500 γρ.) 4 καυτερές πιπερίτσες, ψιλοκομμένες ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 μοσχολέμονα, χυμό και ξύσμα 2 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1 κούπα από το νερό που έβρασε το σπαγγέτι

2 κ. σ. ελαιόλαδο

4 κ. σ. τρίμμα αυγοτάραχου ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα διπλόπατο τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις πιπερίτσες και σοτάρουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το χυμό του μοσχολέμονου και προσθέτουμε το νερό που έβρασαν τα σπαγγέτι. Μόλις σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε το σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τρίμμα αυγοτάραχου, το σχοινόπρασο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ