17/04/2021

Άθλιοι, ελεεινοί κονδυλοφόροι.

Array

Αν είναι δυνατόν να λέγονται και να γράφονται ασύδοτα αυτές οι αθλιότητες. Βεβαίως εμείς ούτε θα “καλέσουμε εισαγγελέα” να επέμβει ούτε θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε αγωγή ή μήνυση κατά αρθρογράφου. Ίσως επειδή οι “λειτουργοί” της ενημέρωσης και η σύγχρονη δικαιοσύνη αποτελούν μέρη ενός σαθρού συστήματος εξουσιασμού.
Προσέξτε όμως το μέγεθος της λύσσας που παραπέμπει σε ζωώδη ένστικτα απληστίας και φθόνου:
“Ειδικά μετά την προσπάθεια υποστήριξης του πολιτικού που σας έστησε το παιχνίδι με τις ποινικές διώξεις είς βάρος σας.”

Κατηγορεί δηλαδή έναν πολιτικό (Ρουσόπουλος) ότι έστησε ποινικές διώξεις εις βάρος επιχειρηματία (Κοντομηνάς).
Δηλαδή ο Ρουσόπουλος τα τελευταία 17 χρόνια ελέγχει την Ελληνική αλλά και την Νοτιοαφρικανική και Αμερικάνικη δικαιοσύνη, στήνοντας σκευωρίες.
Από την άλλη, ο “πανίσχυρος” Ρουσόπουλος κατέρρευσε οικογενειακώς αδυνατώντας να προστατεύσει ακόμα και τη σύζυγο του, πόσο μάλλον τον υπουργικό του θώκο.
Δυστυχώς ήταν μεγάλο μας λάθος που δεν αφήσαμε κάποιους να διασυρθούν (ηθικά και ποινικά) αφού ξεσκεπάσαμε έγκαιρα, δύο μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία εφημερίδας, που θα δημοσίευε ΠΛΑΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δήθεν ο Ρουσόπουλος αμοιβόταν από κόμμα ως δημοσιογράφος!!! Δυστυχώς εμείς δρούμε με γνώμονα την αλήθεια και όχι το μεροκάματο της ιδεολογικής πορνείας που υποκαθιστά τη σημερινή δημοσιογραφία. Μάλλον σφάλαμε. Αν και αυτοί οι σεληνιασμένοι συκοφάντες δε θα μπουν ποτέ φυλακή. Ψυχικά άρρωστοι βλέπεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ