Νέο φιάσκο στην κυβέρνηση! Ακόμα ένας διορισμένος καταφερόταν με βαριές εκφράσεις εναντίον ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 5f2edf6c60513Νέοι τριγμοί στην κυβέρνηση σχετικά με τους διορισμένους σε θέσεις κλειδιά. Μετά το φιάσκο με τον Κουτούπη, άλλος ένας πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στο κυβερνητικό σχήμα με την αποκάλυψη ότι άλλος ένας διορισμένος σε θέση κλειδί καταφερόταν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικά ενάντια στον Γιώργο Παπανδρέου. Η νέα αυτή αποκάλυψη αφορά τον …
pagalosΑντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο (εννοείται ότι κάνουμε πλάκα, απλά να θυμήσουμε τις κορυφαίες του δηλώσεις) που αμφισβητούσε τις νοητικές δυνατότητες του ΓΑΠ όπως και τη μόρφωση του, ακόμα και την Ελληνικότητα του. Διαβάστε (στο τέλος τα κορυφαία)!:
«… εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας (…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι».
(Θ. Πάγκαλος, «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 16/9/2001)
*
«Κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές. Για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας. Είναι μια πολιτική η οποία, κατά την άποψή μου, θα μας οδηγήσει ακριβώς στο σημείο απ’ όπου ξεκινήσαμε. Δεν έχει τίποτα το πρωτότυπο».
(Θ. Πάγκαλος για Γ. Παπανδρέου, «Εθνος της Κυριακής», 19/11/ 2000)
*
«Ακούστε, δεν είχα ποτέ την άποψη ότι πρέπει να δημιουργήσουμε έναν νέο Παπανδρέου. Και ένας από τους λόγους που υποστήριξα τότε τον κ. Σημίτη ήταν ότι ήθελα τον αντι-Παπανδρέου. Ηθελα, δηλαδή, να περάσουμε σε μια περίοδο ορθολογικής διαχείρισης των πολιτικών πραγμάτων της χώρας (…)».
(Θ. Πάγκαλος, «ΒΗΜΑGΑΖΙΝΟ», 14/1/2001)
*
«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρή η έλλειψη φρόνησης, για να μην πω τίποτα βαρύτερο, να λέει κάποιος όπως άκουσα τον Υπουργό Εξωτερικών να λέει ότι “ας τα βρούμε βρε παιδιά, να κάνουμε και οι δύο υποχώρηση, να χαιρόμαστε ότι άλλαξε το κλίμα” και διάφορα άλλα αμερικάνικα πράγματα».
(Θ. Πάγκαλος, δηλώσεις για χειρισμούς του Γ. Παπανδρέου στα ελληνοτουρκικά, «ΚΡΗΤΗ ΤV», 18/10/1999)
*
«Στην καλύτερη περίπτωση η άκαιρη, άσκοπη και θορυβώδης επίδειξη καλής διάθεσης απέναντι στην Αγκυρα δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αφοπλίζει ιδεολογικά τον ελληνικό λαό (…). Πρόκειται για τερατώδες λάθος. Πρόκειται για πλήρη υπαγωγή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στα κελεύσματα της Washington και ενσυνείδητη παράδοση όλων των εθνικών θέσεων που ενσυνείδητα υποστήριξαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα».
(Θ. Πάγκαλος για την πολιτική του Γ. Παπανδρέου έναντι της Τουρκίας, «Ελεύθερος Τύπος», 5/11/1999)
*
«Γιατί να είμαστε πιο ακραίοι εκφραστές της αμερικάνικης γραμμής; Ούτε κύρος μας δίνει μέσα στην ΕΕ ούτε τα εθνικά μας συμφέροντα υπηρετεί».
(Θ. Πάγκαλος, δηλώσεις επί υπουργίας Παπανδρέου στο Εξωτερικών, «Εθνος», 23/11/2002)

> ΣΤΙΣ 7.8.2001, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 3, ο Θόδ. Πάγκαλος το δηλώνει ορθά – κοφτά:«Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ αν γίνει Αρχηγός ο Γεώργιος Παπανδρέου»!!!>
>ΣΤΙΣ 3.10.2007, στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής, σελίδα 4, στον Θανάση Λάλα, δηλώνει:
«…Δεν θα ξαναμιλήσω φιλικά με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ, δεν έχει και πολλά κοινά με τον πατέρα του»!.. **** ΣΤΙΣ 26.8.2006, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 7, ο Θ. Πάγκαλος ξεσπά:«…Μετά το 2000 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ τη χώρα»!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ