Σύναξη χθες βράδυ Μητσοτακικών στελεχών

3

Μυστική σύναξη Μητσοτακικών στελεχών
Οι ίδιοι την ονόμασαν “φιλική συνάντηση στελεχών” αλλά ήταν μια καθαρή μάζωξη των Μητσοτακικών στελεχών (στήριξαν όλοι με πάθος τη Ντόρα) απʼ όλες τις Τοπικές Οργανώσεις του νομού. Ηταν όπως έμαθα πάνω από 20 πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων αλλά έλειπαν και κάποιοι που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στη χθεσινή σύσκεψη που για να είμαι ειλικρινής είχαν τηρηθεί, όλοι οι… συνωμοτικοί κανόνες για να μην διαρρεύσει τίποτα.
– Γιατί έγινε η σύναξη; Για να εκτιμηθεί, είπαν, το αποτέλεσμα των εκλογών και νʼ ανταλλάξουν απόψεις για την αναδιάρθρωση (που ετοιμάζεται) των κομματικών οργάνων.
Δεν είμαι σίγουρος αν ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις ή αν αυτές θα παρθούν στην επόμενη συνάντηση που όρισαν για να είναι παρόντες και όσοι δεν πήγαν χθες.
Εξ όσων πάντως έμαθα οι “άνθρωποι της Ντόρας” αποφασίζουν συσπειρωμένοι να πάνε στο Συνέδριο και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δεχθούν “στο κεφάλι τους” τους “Σαμαρικούς” εδώ τουλάχιστο. Εαν τώρα συντονιστούν και με τους άλλους νομούς της Κρήτης, τότε προβλέπω πως θα κάνουν “κόμμα μέσα στο κόμμα”! Για το ποιός είχε την πρωτοβουλία δεν έμαθα αν και ο “ιθύνων νους” θα πρέπει να είχε άριστες οργανωτικές δυνατότητες αφού και δεν διέρρευσαν λεπτομέρειες (ουδέν κρυπτόν από μένα) αλλά και σε ουζερί στην περιοχή του Κατσαμπά πήγαν μετά όλοι μαζί!
Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δώσουν και όνομα στην κίνηση αυτή. Ετσι για να ξέρω κι εγώ πώς θα τους αποκαλώ στο μέλλον αφού η υπόθεση θα μας απασχολήσει πολλές φορές απʼ ό,τι καταλαβαίνω…
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ