"Εξεγερτικός Υλισμός": Η πρακτική ανάλυση της αστικής επαναστατικής δράσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

prohgoumeno2
Πατήστε το βελάκι αφού διαβάσετε το άρθρο, για να δείτε την πηγή και να δείτε και την υπόλοιπη έρευνα.
arx grάειντε, να τελειώνουμε σιγα-σιγα!…

στ’ Three birds were sitting;

they also smoked tobacco.

(ήτοι: “Τρία πουλάκια κάθονταν, φουμάραν και ταμπάκο”.)
Κάντε στη μπάντα, διότι εδω επελαύνει η χαζομάρα! Ξέρετε τί πά’ να πει “σταμάτημα των εγκεφαλικων λειτουργιων”; Έ;  :-)
Πάντως, αν ξέρετε, μην αυτοκτονείτε! Τουλάχιστον, μην το κάνετε ακόμη!  :-)
Πάμε να δούμε το απαύγασμα της σοφίας της εξεγερμένης νεολαίας!
23 elas ell ast
Και τί περίμενες, ρε; ΕΛ.ΑΣ. Ταϋλανδέζων ηλεκτρολόγων; (Άσε που το “ΕΛ.ΑΣ.” παίρνει και τελείες.)
24 eir pol
Σώωωωωωπα!!!
Αμ το παρένθετο; “Γ.μω τη μάνα του κάθε φασίστα κι εθνικιστη”;
Το σκέφτεσαι, ρε μοσχάρι, να μαζευτουν καμια δεκαρια χιλιάδες νοματαίοι έξω απ’ το σπίτι σου, και να φωνάζουν “ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑ!!!”:-)
(Φανταστείτε τη σκηνη: ένα τεράστιο πλήθος μαζεμένο έξω απο ένα σπίτι… Άλλοι ντυμένοι μαύρα και να χαιρετουν ναζιστικα, κι άλλοι να κραδαίνουν ελληνικες σημαίες… και με το που εμφανίζεται στο μπαλκόνι ένα τρεμάμενο γεροντάκι με αμήχανο, ηλίθιο χαμόγελο, όλο αυτο το πλήθος ν’ αφήνει μία ουρανομήκη κραυγη:

“- ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!”

:-) :-) :-) )
25 den
Εφτούνο είναι απο αφίσα. (Και υπογράφεται: “αναρχικοι σύντροφοι”, ή κάπως έτσι.)
Το τί συγχωρείτε εσεις, ρε παίδες, και τί όχι, ενδιαφέρει μόνο τον ψυχίατρό σας. Η υπόλοιπη κοινωνία έχει τόσα προβλήματα, που δεν αδειάζει ούτε να σας χέσει – και με το μπαρδον, δηλαδης.
26 fwt fyl
Το σκεφτήκατε καλα αυτο, ρε σεις; Θα καουν τα έγκλειστα συντρόφια σας ζωντανα!
27 leyt kell
Τούτος εδω προτείνει πιο ρεαλιστικη λύση… αν και φοβάμαι ότι εννοει τα κελλια του ψυχιατρείου. Διότι, άμα του πεις τη λεξούλα “- Κορκονέας!” (και τη φωνάξεις ξαφνικα, όπως λέμε: “- Υποδεκανέας!”), μάλλον θ’ αναθεωρήσει τις απόψεις του ως τάχιστα.
Μία άλλη, ειδικη υποκατηγορία εμμονων, είναι με τους πεθαμένους. Πάρτε παράδειγμα:
28 25xr nig
Ωραία… και πού είναι το παράξενο; δεν πεθαίνουν αυτοι; Αν είναι έτσι (οπότε, 25χρονος Νιγηριανος νεκρος ίσον πράγμα πρωτοφανες!!!), όσοι είσαστε 25 ετων, να πάτε να γίνετε υπήκοοι Νιγηρίας, μπας και μάθετε το μυστικο της αθανασίας.
(Έτερος πιτσιρικας, καταλαβαίνοντας τη μαλακία του πράγματος, έγραψε τη λέξη “ζόμπι” επάνω απ’ τη “νεκρος”.)
29 16xr nekr 2
Όπα, ρε ταλεμπάνε!!! Δηλαδη εσυ, άμα δεις νεκρο βρέφος, θα ξεκινήσεις τον Γ’ ΠΠ;
30 16xr nekr
Χάειντε, γιούργια!… Συν το γνωστο αλατοπίπερο.
Εδω ισχύει το της παροιμίας:
– Καλημέρα, Θανάσ’!
– Κουκιά σπέρνω!
Ή το άλλο, του ανεκδότου:
Σ’ ένα ίδρυμα, λέει ο χαζος στον κουφο: “- Πόσο κάνουν δύο κι ένα, ρε;”
“- Τέσσερα!”, απαντάει ο κουφος. (Που έκανε προσπάθεια ο έρμος, να καταλάβει τί έλεγε ο άλλος.)
“- Να τα φας και νά ‘ναι κρύα! Χούχούχούουουου!!!”, απαντάει ο χαζος.
Τώρα, βέβαια, κάποιες “λεπτομέρειες” (πχ μίσος ποιου εναντίον ποιανου) θεωρούνται αυτονόητες απ’ τον νομπελίστα αυτον, αλλα είπαμε: προς ψυχιατρείο φέρνουν τα “κελλια” των προλαλησάντων.
Άσε την παντελη έλλειψη ποιητικου ενστίκτου (μετρικης): Αντι “16χρονων νεκρος”, το σωστο θα ήταν “δεκαεξάχρονος νεκρος”. Τώρα, είναι ακριβως σα να διαβάζει το κείμενο με τρομερη προσπάθεια ένας καθυστερημένος. Ή, σα να χτυπάει αργα-αργα, με αλλεπάλληλα στακκάτα, το μπαστούνι του στο πάτωμα τελετάρχης σατανιστικων τελετων. (Βλέπε πχ το “Μάτια ερμητικα κλειστα”.)
31 hsyxoi adistaktoi
Εδω τί να πω!… Άλαλα τα χείλη των αδιστάκτων ασεβων, σαν εμένα!
32 kleinei tv
‘Αϊ-άϊ-άϊιιι, βρέθηκε το μυστικο της ζωης, και δεν το βλέπαμε!!! Μα, είναι τόσο απλο: Η ζωη θ’ αρχίσει, όταν στην tv αρχίσουν οι κλίσεις, ήτοι οι φιλολογικες εκπομπες! Πάρε, παιδάκι μου, τη δόση σου απο τώρα, μη μου πάθεις στερητικο σύνδρομο:
Λύω-λύεις-λύει, λύομεν-λύετε-λύουσι(ν).
Και οι χρόνοι: λύω, έλυα, λύσω, έλυσα, λέλυκα, ελελύκειν.
Ρε, ά χάσ’ απο ‘δω, κεχαμένο, που δε βλέπεις την τύφλα σου, αλλα φιλοδοξεις να κάνεις υποδείξεις στην κοινωνία!
(Είδατε, κύριε Σαββόπουλε, τί γίνεται όταν οι δεκαεξάρηδες “γ.μουν τα Λύκεια”; τα δικα τους μάτια βγάζουν! Άμα θέλετε, λοιπον, ξανακολακέψτε την αγραμματωσύνη τους.)
33 merokamata
Πωπώωωωω, κοινωνικη αναλυσάρα!!! Δηλαδη, άμα κλείσουμε έξω απ’ την Ελλάδα κάθε ξένο, θα πέσουν τα μεροκάματα; Βρε, τί μαθαίνει κανεις!…
(Ρε συ, εμεις ξυπνητοι είμαστε. Εσυ πάψε να καπνίζεις αλβανικους μπάφους, διότι είναι κατώτερης ποιότητας. Τουλάχιστον πάρε να φουμάρεις μπάφο Ζωνιανων. Βέβαια, πάλι μαλακίες θα γράφεις στα ντουβάρια, αλλα θα συνεισφέρεις στο τοπικο εισόδημα.  :-) )
34 plan afent
Πολιτικη αναλυσάρα, ενθάδε!
Αυτο είναι απο τελείωμα αφίσας, που μιλάει για “δολοφονία” λαθρομετανάστη απο λιμενικους. Αφου, λοιπον, εξηγει δια μακρων τί εστι (λαθρο)μετανάστης, καταλήγει ως ανωτέρω.
Καθυστερημένα, έ καθυστερημένα! Τώωωωωρα πήρατε χαμπάρι πως τα “πλανητικα αφεντικα” είναι οι ένοχοι; Ο υπόλοιπος λαος το ξέρει αυτο εδω κι αρκετες δεκαετίες!
Κι αυτα τα “πλανητικα αφεντικα”, δεν έχουν όνομα;
Να σας βοηθήσω: Αρχίζει απο “αμερι-” και τελειώνει σε “-κ(λ)άνοι”. Επίσης, αρχίζει απο “σιω-” και τελειώνει σε “-νιστες”. Αφου αντιγράφετε που αντιγράφετε συνθήματα προηγουμένων δεκαετιων (όπως το αλατοπίπερο), το “φονιάδες των λαων” γιατί τ’ αφήσατε; Να σας βοηθήσω με το τί λέει παρακάτω; Ακόοοομη να θυμηθείτε;
Ού να μου χαθείτε, καθυστερημένα! Ζωντόβολα!!! Που θέλετε να έχετε και πολιτικη άποψη!
35 tromponi
Να κι η πολιτισμικη άποψη! Μουσικοφιλία σκέτη! Το παιδι παίζει το τρομπόνι του στην τουαλέτα του σπιτιου του (αναφωνώντας: “- Τρόοοομπα! Τρόοοομπα!”), και για τις ποιητικες του αναζητήσεις βρήκε ρίμα στο αλατοπίπερο!
Μπράβο, παιδι μου! Εύγε! Και εις ανώτερα! Ότι είχαμε την απορία, ποιος θ’ αναπληρώσει το κενο των δύο νομπελιστων ποιητων μας!  :-)
36 sxol kleist
Ώ, ρε, μάνα μου!… Έτερος ποιητης! Κάλ(β)ος ο νεώτερος!
…Προσπαθω, λοιπον, να θυμηθω πότε ήταν η τελευταία φορα στην Ιστορία, κατα την οποία έγινε πανεπιστημιακο μάθημα στις 25 Δεκεμβρίου. (Δε θυμάμαι, ρε παιδια! Να υποθέσω πως πρέπει να πάω να κοιταχτω για Αλτσχάϊμερ; )
Και, ως επιδόρπιο, ο φιλόσοφος της παρέας! Νεομοντεσκιανος αυτος!
37 gyn gida
Γίδα;! Παναΐα Παρθέναμ’!!! Επειδη είναι κομμάτι απίθανο να έγραψε το κειμενάκι αυτο ο θεος Πάν, φοβάμαι πως πρέπει να φορέσουμε τα τσίγκινα σώβρακα. Αυτος θα μας μαγαρίσ’ όλους!!!
Καλα, ρε φιλαράκο, έχω μία απορία: εντάξει, τη γίδα καταλαβαίνω τί τη θες. Τη γ.μας χωρις φόβο γι’ ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες (μην ξεσπάσει και κοινωνικο σκάνδαλο). Τη γυναίκα, τί διάολο τη θες;
Έχω κι άλλη απορία: (Σ’χώρα με, είμαι βραδύνους και μού ‘ρχονται σιγα-σιγα.) Όταν γ.μας κατσίκα, το κάνεις ζωώδικα, να καταλάβει πως είσαι άντρας να ‘ούμ’ (“- Θα σε σκίσω, μωρη!”, και τέτοια), ή βάζεις και λίγο αίσθημα; Έ;
– – – – – – – – – – – –
Αυτα και ταύτα!
Ελπίζω να το απολαύσατε! Καλου-κακου, όμως, πιείτε και καμια σόδα, να χωνέψετε.
Υγ: Παρακαλείται η σεβαστη οικοδέσποινα να γράψει συμπληρωματικη πραγματεία! Και διότι εκτιμω τα μάλα το χιούμορ της, και διότι -γυνη ούσα- βλέπει πράγματα, που το θ’κο μ’ το μυαλουδάκ’ είτε δεν τα είδε, είτε τα προσπέρασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ