ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ με την ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Κακώς έριξαν προειδοποιητικές βολές στο καημένο το Τουρκικό ελικοπτεράκι. Τι σας έκανε ωρε γκιαούρηδες;"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε πως το ελικόπτερο δεν πέρασε τα σύνορα, πετούσε στην οριογραμμή με σβηστά φώτα, γι αυτό κι οι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ βολές
Το καημένο το ελικοπτεράκι που πετούσε αμέριμνα (με σβηστά φώτα) στην οριογραμμή, που του έριξαν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ βολές οι κακοί Ελληνες….
“ΒΑΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ”
GFileleftherosI

Τουρκικό ελικόπτερο πετούσε στα όρια του ελληνικού εναέριου χώρου με τα φώτα σβηστά, αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με το συμβάν στη Ρω, υπογραμμίζοντας οτι δεν παραβίασε εθνικό εναέριο χώρο.
Όπως τονίζουν από την κυβέρνηση: «Λειτουργησαμε προειδοποιητικά-αποτρεπτικα και το περιστατικο εληξε». Προσθέτουν δε πως «δεν αξιολογούμε ως μείζον το συμβάν, διότι δεν είχαμε παράβαση».
Ωστόσο, όπως αναφερουν, νυχτερινή πτήση με σβηστά φώτα πλησίον νήσων εντασεται στο πλαίσιο μιας τακτικής εκ του ασφαλούς προκλητικότητας από τη πλευρά της Τουρκίας που εγκυμονεί κινδύνους ατυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ