Πλήρης δικαίωση Καμμένου. Το τουρκικό βαθύ κράτος προμηθευτής της ηρωίνης του NOOR1!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 7827ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΜΕ.

Οι εξελίξεις στην Τουρκία με την σύλληψη του τούρκου παρακρατικού αρχιμαφιόζου με την κατηγορία ότι προμήθευσέ την ηρωίνη στους ελληνόφωνους του NOOR1, δικαιώνουν πλήρως τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για μείζον εθνικό θέμα. Και όχι “πολιτικό, μιντιακό, ούτε ποδοσφαιρικό” όπως κάποιοι φαιδροί ή επίορκοι προσπαθούσαν να προπαγανδίσουν. Τώρα λοιπόν που τεκμηριώνεται ότι ήταν το τουρκικό βαθύ κράτος αυτό που φόρτωνε ηρωίνη σε έλληνες επιχειρηματίες υπεράνω υποψίας, το έργο της δικαιοσύνης είναι τεράστιας εθνικής σημασίας αλλά και προάσπισης της ίδιας της δημοκρατίας. Και αυτό διότι δίνει μία εξήγηση για κάποιους διάττοντες πολιτικούς, επιχειρηματικούς και μιντιακούς αστέρες που εμφανίστηκαν να μοιράζουν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και συγχρόνως δολίως να εξυπηρετούν και τα τούρκικα συμφέροντα. Πάμπλουτές πολιτικές οικογένειες, επιχειρηματίες που σκορπούσαν εκατομμύρια δεξιά και αριστερά χωρίς προφανή λόγο αλλά και δημοσιογραφικά φερέφωνα πρέπει επιτέλους να απολογηθούν απέναντι στο έθνος για τα έργα και τις ημέρες τους.

Όπως επίσης, δικαστικοί λειτουργοί που φέρονται να ολιγώρησαν προκλητικά απέναντι σε μία ύψιστης εθνικής σημασίας υπόθεση όπως διαμορφώνεται, θα πρέπει να δώσουν πειστικές εξηγήσεις.

Τι γινόταν άραγε τα εκατοντάδες εκατομμύρια από τα υπερκέρδη που έβγαζαν οι έλληνες συνεργεί των τούρκων παρακρατικών εμπόρων ηρωίνης; Που επενδύοντο; Την σκοπιμότητα είχαν; Χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχυθούν συγκεκριμένα πολιτικά και δημοσιογραφικά συμφέροντα; Τα οποία με τη σειρά τους θα έφτιαχναν νέα Ίμια και νέες κυβερνήσεις, αρεστές στο τουρκικό βαθύ κράτος;

Και το κυριότερο: Το τουρκικό παρακράτος δεν φορτώνει σε “περαστικούς” τρεις τόνους ηρωίνη. Χρησιμοποιεί το δίκτυο που έχει δημιουργήσει και το οποίο χρησιμοποιεί όπως αποδείχτηκε και στην υπόθεση Εργκενέκον, για να προωθεί τα συμφέροντα του τουρκικού βαθέως κράτους. Δηλαδή με απλά λόγια, οι έλληνες εμπλεκόμενοι στην συμμορία διακίνησης τουρκικής ηρωίνης, δρουν ως κέντρο του τουρκικού βαθέως κράτους εντός της χώρας. Μία πραγματική Πέμπτη φάλαγγα που πρέπει να εξαρθρωθεί. Πάσει θυσία. Για το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ