ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΣΕ ΚΛΕΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


http://www.newsblog.gr/wp-content/uploads/2009/08/cyprus.jpgΣε  πρόσφατη εκπομπή  του ΡΙΚ ( Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009) που  αναφερόταν στους  αγνοούμενους έγινε  και αναφορά για 36 αγνοούμενους που  βρέθηκαν στον Βοτανικό κήπο στην Κερύνεια.

Σχεδόν όλοι οι Κερυνειώτες διερωτήθηκαν που βρισκόταν ο Βοτανικός κήπος στην Κερύνεια.

Ο Βοτανικός κήπος  βρισκόταν στο  Τμήμα Γεωργίας στην Κερύνεια. Το Τμήμα  Γεωργίας στην Κερύνεια ήταν ανάμεσα στο  Νοσοκομείο Κερύνειας  και του σπιτιού  του Σεβέρη.

Στο Νοσοκομείο της Κερύνειας κατά την είσοδο των τούρκων εισβολέων έγινε μάχη με αποτέλεσμα περίπου δεκα Έλληνες να χάσουν την ζωή τους εκεί.

Πίσω από το Νοσοκομείο της Κερύνειας και κοντά στον Βοτανικό κήπο βρισκόταν υπό ανέγερση πολυκατοικία. Σε εκείνη την πολυκατοικία βρήκαν καταφύγιο αρκετοί Έλληνες,στρατιώτες και έφεδροι.

Όταν  παραδόθηκαν στους  Τούρκους εκτελέστηκαν όλοι.

Αυτοί και οι νεκροί από  την μάχη του Νοσοκομείου  της Κερύνειας  ετάφησαν πρόχειρα από  τους τούρκους  στον Βοτανικό κήπο της  Κερύνειας που  ο κήπος δεν είναι άλλος παρά το Τμήμα Γεωργίας της Κερύνειας.
Το  σπίτι του Ταλάτ  στην Κερύνεια όπου αισχρά πρότεινε να διεξάγονται οι τριήμερες  συνομιλίες βρίσκεται  κτισμένο πίσω από  το Νοσοκομείο της  Κερύνειας σε απόσταση αναπνοής από το Τμήμα  Γεωργίας όπου ετάφησαν 36 Έλληνες το 1974.
Το  σπίτι του Ταλάτ  βρίσκεται κτισμένο σε Ελληνική γή που  καταχράστηκε. Εκει που είναι το σπίτι  του θα κτιζόταν το νέο Νοσοκομείο Κερύνειας  με εξ ολοκλήρου δωρεά  από την Ζήνα Κάνθερ. Είναι γνωστό ότι  και το Δημοτικό Μέγαρο της Κερύνειας είχε ανεγερθεί με δωρεά της Ζήνας Κάνθερ την οποία οι Κερυνειώτες ( Δήμος Κερύνειας) έχουν ξεχάσει.
Σε  εκείνο το σπίτι που  είναι κτισμένο σε καταχρασμένη γη και δίπλα από ομαδικό τάφο Ελλήνων Ηρώων θέλει ο Ταλάτ να συνεχίσει τον εξευτελισμό των θεσμών και αξιών.
Σε  εκείνη την γή θέλει  να συνεχίσει το πάρε δώσε μέχρι να τουρκοποιήση την Κύπρο.
Μην ξεχνάτε ότι και  το εξοχικό του  Ταλάτ είναι κτισμένο στην περιοχή Όρκας  – Λιβερών σε Ελληνική γή.
Με  ένα καταχραστή Ελληνικής  γης συζητούμε  το περιουσιακό μας.!!!!!!
Μήπως γνωρίζει κανένας  πια άτομα από δικής μας  πλευράς συμμετέχουν στην επιτροπή για το περιουσιακό;
Ιδού η Ρόδος  κύριε ευέλικτε.!!!!!!!!!
«ΚΗΦΕΑΣ»
Σημείωση
Όλες οι πληροφορίες  για τον ομαδικό τάφο και για τους νεκρούς της μάχης του Νοσοκομείου της Κερύνειας και τους εκτελεσθέντες είναι από εγκλωβισμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ