Οι υπερωρίες ημετέρων δεν αναρτώνται στο Διαδίκτυο κύριε Ραγκούση;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CF80CEB1CF80CEB1CEBDCEB4CF81CEADCEBFCF854Πάνω που τον συμπαθήσαμε τον Ραγκούση, ήρθε το antinews να μας καταστρέψει το όνειρο…
Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για περιστολή των δαπανών του Δημοσίου και τις εξαγγελίες του κυρίου Ραγκούση για πάταξη της σπατάλης των φορέων του Δημοσίου, 2 αποφάσεις που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του κ. Ραγκούση έρχονται να προβλέψουν, για 3 μήνες, υπερωρίες ύψους 151.000 για 144 «εκλεκτούς» υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλ. Διακυβέρνησης.
Πρόκειται για τις υπ’ αριθμ. ΔΙΔΚ/Φ.5/3/25511 και ΔΙΔΚ/Φ.5/3/25512 αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Β΄ 2300 της 27.10.2009 και με τις οποίες οι υπάλληλοι της επιλογής της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου θα πάρουν υπερωρίες για τους μήνες από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2009, με δυνατότητα, μάλιστα, αύξησης του αριθμού αυτού ανάλογα με τις…ανάγκες. Πράγματι πρόκειται για ζήτημα άμεσης προτεραιότητας της νέας Κυβέρνησης.
Και κάτι τελευταίο κύριε Ραγκούση: Ξεχάσατε να αναρτήσετε τις αποφάσεις αυτές στο Διαδίκτυο…Γιατί άραγε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ