Εντέλει το εκπαιδευτικό σύστημα είναι καταστροφικό για τη νοημοσύνη… Δείτε πως την έπαθαν τα παιδιά του Νιώτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CEB1CF83CF85CEBBCEBFΌσο περισσότερο εκπαιδεύεσαι σε αυτό το φαύλο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, τόσο πιό πολύ ζημιώνεις τη νοημοσύνη σου και τη στοιχειώδη λογική που διέθετες πριν μπεις στα γρανάζια της ανώτατης παιδείας.
Για παράδειγμα, έχεις πάρει τα πτυχία σου, τα μεταπτυχιακά σου, τα ντοκτορά σου. Είσαι νομικός, ποινικολόγος, τελειόφοιτος και αντιλαμβάνεσαι ότι το σύστημα είναι σάπιο. Αρχίζεις λοιπόν τον ανένδοτο ενάντια στην εξουσία. Ποιά είναι η εξουσία; Κάτι καθάρματα στο κοινοβούλιο που ελέγχουν θεσμούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς, πίνουν το αίμα του λαού, κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα, παίρνουν παχυλούς μισθούς ενώ ο λαός πεινάει. Τρέχεις λοιπόν σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, χαλάς το μανικιούρ σου φτιάχνοντας μολότωφ, κουβαλάς γκαζμάδες, στυλιάρια, σιδηρολοστούς, φοράς αντιασφυξιογόνες μουτσούνες, συνωστίζεσαι σε προπύλαια, άσυλα, πετάς πέτρες στους μπάτσους, σε βαράνε οι μπάτσοι, τσούζουν τα μάτια σου από τα δακρυγόνα. Έπειτα συλλαμβάνεσαι, κακοποιείσαι, διασύρεσαι, χαλάει το κινητό σου και ανησυχεί η μαμά σου.
Τόση ταλαιπωρία για το τίποτα. Θα μπορούσες τόσο εύκολα να πετύχεις τον στόχο σου χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου. Εύκολα και γρήγορα. Άσε που μετά θα ζητούσες και επιεική μεταχείριση από το δικαστήριο καθ’ ότι …ορφανό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ