Το Ολυμπία, από τότε που ξεκίνησε, αφήνει καθέναν να γράφει τις απόψεις του. Και τούτο γιατί η Δημοκρατία αποδεικνύει ότι μέσα από την ελευθερία της σκέψης φαίνονται ποιοι είναι οι υπέρμαχοι της Πατρίδας και της Δημοκρατίας και ποιοι είναι οι πληρωμένοι εχθροί. Και της Πατρίδας και της Δημοκρατίας. Όσοι διαβάζετε το Ολυμπια, μπορείτε να παρατηρήσετε στα σχόλια που αναρτώνται ότι κάθε φορά που ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπερασπίζεται την Ελλάδα, μέσα από την πορεία της στην Ευρωπαΐκή Ενωση, υπάρχουν ολοένα και λιγότερα, ευτυχώς, σχόλια που τον καθυβρίζουν. Φυσικά για το Ολυμπία ευπρόσδεκτα αυτά τα σχόλια.
Και εξηγούμε γιατί: Όλα αυτά τα λαμόγια που στρέφονται κατά της Πατρίδας και του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι κράμα παρακρατικού αναρχισμού και νεοναζί, βάλλουν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας ακριβώς επειδή υπερασπίζεται την Πατρίδα. Διότι όλοι αυτοί είναι σύμμαχοι του νεοναζισμού στην Ευρώπη, παραδοσιακού συμμάχου του παντουρκισμού, ο οποίος προσπαθεί να ξεθεμελιώσει το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα για να υπερασπιστεί τα υπολείμματα του ναζισμού, τα οποία φυσικά υπερασπίζονται την ιδεολογία του Χίτλερ. Και ακόμη περισσότερο την ιδεολογία του Ερνστ Ρεμ για τα τάγματα εφόδου που φοβήθηκε ακόμη και ο Χίτλερ.
Λαμόγια του φασισμού και του ναζισμού το Ολυμπία θα σας παρέχει πάντα βήμα έκφρασης. Και για να ξεφτιλίζεστε και για να φαίνεται πόσο λιγότεροι γίνεστε όσο περνάει ο καιρός.
Η Πατρίδα θα ζήσει, όπως έλεγε ο Κολοκοτρώνης. Και εσείς παρακρατικά ναζιστικά και “αναρχικά” υπολείμματα θα μένετε πάντα με την προβιά, είτε κόκκινη είτε πατριδοκάπηλη, του εφιάλτη και κάθε προδότη που επιβουλεύεται την Πατρίδα και το Έθνος.