Τι του έφταιγε η γριούλα; Ληστής βασάνισε 94χρονη με κινητικά προβλήματα στην Άνω Γλυφάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

72C9A8CB-0563-42CB-BBCE-310007F20785Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 94χρονη με κινητικά προβλήματα, όταν ληστής εισέβαλε στο σπίτι της στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας και την χτύπησε.
Στις 11:30 το βράδυ της Τρίτης, η ηλικιωμένη άκουσε έναν ήχο από το σαλόνι, με δυσκολία σηκώθηκε και είδε τον δράστη, ο οποίος της είπε να του δώσει ότι χρήματα είχε στο σπίτι. Πριν προλάβει να αντιδράσει εκείνος την γρονθοκόπησε και της απέσπασε το ποσό των 350 ευρώ.
https://www.dailymotion.com/video/x6jm8xd
 
“Ακούσαμε ‘βοήθεια, βοήθεια, με χτύπησαν, με έσπασαν στο ξύλο, μου τα πήραν όλα, πάρτε την Αστυνομία’. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να φωνάξει τόσο”, είπε μία γειτόνισσα της ηλικιωμένης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και σημείωσε ότι η 94χρονη είχε κάνει πρόσφατα χειρουργείο στο πόδι της.
“Ήταν μία γυναίκα που ήθελε βοήθεια δεν μπορούσε να περπατήσει, δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Στο σπίτι έμενε μόνη της και είχε μία γυναίκα που τη φρόντιζε, η οποία εκείνη την ώρα δεν ήταν εκεί. Ήταν σοκαρισμένη, όταν την είδαμε κρυβόταν, φοβόταν” πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ