Το «βαθύ λαρύγγι» που αποκάλυψε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά! Νέα, όμορφη με υψηλό αξίωμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2BB9D329-61E1-490C-9287-E06A6FC4157FΝέα στοιχεία για το πώς οι αρχές έφθασαν στην αποκάλυψη του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” η οποία επικαλείται υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος πρόκειται για μια γυναίκα νέα και όμορφη η οποία μάλιστα είναι πασίγνωστη στον χώρο της Υγείας καθώς κατείχε και υψηλό αξίωμα.
Η έρευνα που ξεκίνησε τρία χρόνια πριν, είχε ως απαρχή το τηλεφώνημα της εν λόγω γυναίκας η οποία κάλεσε τον υπουργό και του είπε πως στην Ιταλία και τη Γερμανία κυκλοφορούν ακριβά αντικαρκινικά σκευάσματα τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα.
Υπήρξε αρχικά μια μυστική σύσκεψη με τη συμμετοχή της γυναίκας, του υπουργού και λίγων στελεχών. Οι πληροφορίες που έδωσε η γυναίκα ήταν διασταυρωμένες. Φαινόταν ότι υπήρχε κύκλωμα το οποίο εξασφάλιζε από ογκολογικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές μεγάλες ποσότητες φαρμάκων τα οποία κατέληγαν στις ευρωπαϊκές; αγορές.
Με βάση τα στοιχεία άρχισαν έλεγχοι από τους “ράμπο” σε νοσοκομεία όπως το Θεαγένειο και το Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε δυο ακόμη δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, όπως και σε δυο ιδιωτικές κλινικές στην πρωτεύουσα…
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι να σπάσει το απόστημα με την επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια. Τα ίχνη που αφήνει πίσω του το κύκλωμα είναι λίγα και δύσκολα εντοπίζονται.
Θρίλερ στο Λαϊκό: Περίεργη εξαφάνιση νεαρής γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πιο προσοδοφόρα και χωρίς ίχνη μέθοδος κλοπής ήταν η παροχή μικρότερης δόσεις φαρμάκου σε καρκινοπαθείς στην Ελλάδα με στόχο να εξασφαλίσει το κύκλωμα φάρμακα για να τα πουλήσει στο εξωτερικό.
Έτσι οι ασθενείς λάμβαναν μικρότερη, ακατάλληλη δηλαδή δόση και το κύκλωμα θησαύριζε, ουσιαστικά βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς. Μεγάλη ιδιωτική κλινική εντοπίστηκε να παρακρατά με τον τρόπο αυτό 20 με 30 συσκευασίες φαρμάκων τον μήνα.
Τα φάρμακα αυτά δεν χορηγούνταν ποτέ στους ασθενείς που τα είχαν ανάγκη και το κύκλωμα έβγαζε περίπου 3.000 ευρώ για κάθε συσκευασία…
Με τη μειωμένη δόση στους ασθενείς ωστόσο η θεραπεία ουσιαστικά δεν είχε αποτέλεσμα. Το κύκλωμα άφηνε δηλαδή τους ασθενείς να αργοπεθαίνουν…
Μυστήριο, αποτελεί και η υπόθεση της γιατρού από το Λαϊκό που αποκάλυψε την Κυριακή η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» η οποία γιατρός έσπευσε να εξαφανιστεί… Μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της έχουν… χαθεί και μάλιστα λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Η υπόθεση αυτή γίνεται ακόμη πιο περίεργη από τη στιγμή που ως τώρα δεν έχει φανεί κάποια εμπλοκή της συγκεκριμένης γιατρού στο κύκλωμα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ