Σοκ στο Γύθειο! «Ρωσική ρουλέτα» στα Δικαστήρια! (ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 200

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη δικαστική αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Γυθείου, όπου το πρωί της Πέμπτης 17/5 εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης της οικογένειας Παναγάκου. Ο Αλβανός μάρτυρας Ντριτάν Μουλαχού, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκων στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά μεταναστών, έβγαλε όπλο και το κόλλησε στον  κρόταφο του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου. Επικράτησε πανικός στην αίθουσα όπου βρίσκονταν περίπου 12-13 άτομα. Η νεαρή αστυνομικός που βρίσκονταν στην αίθουσα – μητέρα ενός 5χρονου αγοριού- με ψυχραιμία κατέβασε το όπλο της και το πέταξε στο πάτωμα μακριά, προκειμένου να ηρεμήσει τον δράστη. Ο δράστης, στη συνέχεια πήρε το όπλο της αστυνομικού, κλείδωσε την αίθουσα του δικαστηρίου για να μην μπορεί να διαφύγει κανείς, ενώ οι δικαστικοί κατάφεραν να αποχωρήσουν από την πίσω πόρτα της  αίθουσας.

Το χρονικό και

τα λεπτά της φρίκης

Κατά την έναρξη της συγκεκριμένης δίκης, η δικηγόρος, Ειρήνη Χιώτη, εκπροσωπούσε τον Αντώνη Παναγάκο μητέρα του οποίου είναι η γνωστή σεφ, Μαίρη Παναγάκου. Η άλλη πλευρά εκπροσωπούνταν απο τον δικηγόρο Στ. Αργειτάκο και είχαν μάρτυρα τον εν λόγω Αλβανό υπήκοο, ο οποίος όμως έτρεφε πολύ μίσος για την οικογένεια Παναγάκου από παλαιότερα (για άσχετο λόγο με τη σημερινή δίκη).

Ο Αλβανός  μάρτυρας μπαινοέβγαινε διαρκώς στην αίθουσα, εμφανώς αναστατωμένος και οι πελάτες του Αργειτάκου τον ρωτούσαν: «Είσαι καλά;». Ξαφνικά, ο Αλβανός βγάζει περίστροφο, γεμάτο με τρείς σφαίρες και το κολλάει στον κρόταφο του Αντώνη Παναγάκου, που βρίσκονταν κοντά στα έδρανα, φωνάζοντάς του ότι θα τον σκοτώσει. Πατάει την σκανδάλη και το όπλο δεν επυρσοκροτεί. Η μητέρα Παναγάκου  φωνάζει: «Μου σκοτώνει το παιδί!!!» Ο δράστης στρέφει το όπλο του μια στον γιο και μια στην μάνα, πατάει πάλι την σκανδάλη και πάλι τίποτα. Η μάνα λιποθυμάει. Αμέσως η αστυνομικός που ήταν στην αίθουσα ενήργησε με ψυχραιμία και προσπάθησε να διαχειριστεί την επικίνδυνη κατάσταση. Κολλάει δίπλα στον Αλβανό και προσπαθώντας να τον παραπλανήσει  του λέει: «Ηρέμησε.  Πες μου τι συμβαίνει  κι εγώ θα τους συλλάβω (εννοούσε τον Παναγάκο). Όμως, ο δράστης δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της αστυνομικού. Αντίθετα, ακουμπάει το όπλο του στον κρόταφό της. ενώ αυτή κατεβάζει το όπλο της στο πάτωμα και το κλωτσάει μακριά. Ο Αλβανός ξανατραβάει την σκανδάλη κατά της αστυνομικού και πάλι τίποτα. Αμέσως μετά ο δράστης παίρνει το πιστόλι της αστυνομικού από το έδαφος.  Εκείνη τη στιγμή σηκώνεται η δικηγόρος Χιώτη να πάει νερό στην πεσμένη μάνα. Ο δράστης -με δύο όπλα στα χέρια του πλέον- στρέφει το ένα από το δύο κατά της δικηγόρου, ενώ αυτή του φωνάζει: «Άσε με να της δώσω νερό, θα πεθάνει!!!» «Να πεθάνει»  της απαντάει και συνεχίζει προς τη δικηγόρο: «Θα σε σκοτώσω κι εσένα μωρή» και στρέφει το όπλο επάνω της.

Μέσα στον χαμό που επικρατεί, δύο άνδρες -ο προϊστάμενος του Τελωνείου Γυθείου και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Λακωνίας κ. Παναγιώτης Μπογέας και ο κ. Κοιλάκος- διακριτικά έφθασαν πίσω από τον δράστη και τον αφόπλισαν. Η αστυνομικός τού αφαίρεσε το όπλο και ο δράστης συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στην κατοχή του ακόμα τρείς σφαίρες.

Ένα απίστευτο «παιχνίδι» «ρωσικής ρουλέτας» είχε μόλις λάβει τέλος, με ευτυχή κατάληξη. Σήμερα της Αναλήψεως, στο Δικαστήριο Γυθείου, όλοι είχαν τους Αγγέλους και το Χριστό  δίπλα τους.

Δείτε σε νεότερη ανάρτηση αποκλειστικές δηλώσεις του ανθρώπου που αφόπλισε τον δράστη, Π. Μπογέα, στην κάμερα του “Λακωνικού Τύπου”


http://www.lakonikos.gr/epikairothta/item/134682-sok-sto-gytheio-rosiki-rouleta-sta-dikastiria-kai-par-oligon-tragodia-foto
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του “Λακωνικού Τύπου”, της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον χώρο του Δικαστηρίου, λίγα λεπτά μετά τις απίστευτες στιγμές πανικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ