Σοβαρή καταγγελία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Σοβαρές καταγγελίες, με επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε. & και στο blog μας, απευθύνει προς τον πρώην Δημάρχου Ίου και νυν Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργο Πουσσαίο, ο αδελφός της δολοφονημένης υπαλλήλου του Δήμου Ιητών Ευδοκίας Μέττου, Αλέξανδρος Βολικάκης.
Η Ευδοκία Μέττου είχε χάσει τη ζωή της από υπάλληλο του Δήμου Ιητών (ο δράστης έχει ομολογήσει την πράξη του και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης) όταν είχε ζητήσει να ενημερωθεί αναλυτικά, με αίτησή της, για τη μισθολογική, ασφαλιστική και συνταξιοδοτική της κατάσταση την τελευταία δεκαετία. Συμφωνά με την καταγγελία του αδελφού της χρήματα δεν βρήκαν κατατεθειμένα στο ασφαλιστικό της ταμείο
Ο κ. Αλέξανδρος Βολικάκης επισυνάπτει στην επιστολή του αίτηση της δολοφονημένης αδελφής του Ευδοκίας Μέττου με ημερομηνία 28/4/2009 προς το Δήμο Ιητών σύμφωνα με την οποία η αδελφή του ζητούσε να ενημερωθεί αναλυτικά και γραπτώς για τη μισθολογική, ασφαλιστική και συνταξιοδοτική της κατάσταση. Μια ενημέρωση που όπως υποστηρίζει ο αδελφός της δεν πήρε ΠΟΤΕ.
Ο κ. Αλέξανδρος Βολικάκης στην επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε. & και στο blog μας… Η συνέχεια στον Νάξιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ