Οι πυρηνες υποστηρικτων του Κωστα Καραμανλη τσακιζουν το πασοκ των σκανδαλων και τα δεκανικια του στο εσωτερικο της ΝΔ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

καραμανληςΦωτιές άναψε στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη η χθεσινή δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παπά, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τον Απόστολο Λυκεσά.

Ο οποίος σχολιάζοντας την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, τόνισε ότι «Ανοίγει μια πληγή την οποία θα πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος. Πως και εάν διογκώθηκαν τα ελλείμματα για να υπάρξουν προσχεδιασμένες πολιτικές αποφάσεις, για να υπάρξει η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο».

Οι δηλώσεις αυτές του Νίκου Παπά έγιναν την ίδια ώρα όπου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ως διαχρονικό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, ανταποκρινόταν άμεσα, με δύο retweet, στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΚΙΝ.ΑΛ, ο οποίος ζητούσε να αναπαραχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διαμαρτυρία του ΠΑΣΟΚ κατά του site Ολυμπία.gr, το οποίο όπως υποστηρίζει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, συκοφάντησε το ”καθαρό” ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ των διογκωμένων ελλειμμάτων, το ΠΑΣΟΚ του Βατοπεδίου, το ΠΑΣΟΚ των δομημένων ομολόγων και γενικώς το ΠΑΣΟΚ των κατασκευασμένων σκανδάλων, που με αυτά, παραπλάνησε τον ελληνικό λαό το 2009 και του υφάρπαξε τη ψήφο του.

Άξιος κύριε δεκανίκι τους και αντιπρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μιράντας Ξαφά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ