ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηρό μήνυμα του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στην Τουρκία από την Ύδρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

pavlopoulos1

Αυστηρά τα μηνύματα από πλευράς του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου κατά την χθεσινή επίσκεψη του στην Ύδρα κατά την κατάθεση στεφάνου στον αδριάντα του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη

Ο Έλληνας ΠτΔ προειδοποίησε σε αυστηρό τόνο μιλώντας στην Ύδρα τον Ταγίπ Ερντογαν οτι η Συνθήκη της Λωζάνης είναι αδιαπράγματευτη, υπενθυμίζοντας του οτι ειναι οτι προς όφελος του ίδιου και του τουρκικού λαού να επιδείξει σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, αυτονόητη προϋπόθεση για κάθε μέλος και για κάθε υποψήφιο μέλος της Ε.Ε.

Ο Έλληνας πρόεδρος επέμεινε ιδιαίτερα στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται παράνομα στην Τουρκία, ζητώντας από τον Ερντογάν την άμεση απελευθέρωση τους, στα πλαίσια του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από πλευράς της γείτονος.

infiltr8or ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *