Ανατροπή της κυβέρνησης σημαίνει ανατροπή της χώρας. Τα σκοτεινά σενάρια και ο ρόλος της ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 785Παρέμβαση από το ΑΠ
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό: τα σενάρια ανατροπής της κυβέρνησης με την αποστασία  βουλευτών  βλάπτουν πρωτίστως τον… Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ο Τσίπρας μάλλον ωφελημένος θα βγει αν πάει σε εκλογές  ως θύμα  παρασκηνιακής ίντριγκας. Αντίθετα ο Μητσοτάκης θα καταρρεύσει αν εμφανισθεί  ταυτιζόμενος με την πολιτική ανωμαλία. Άρα πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν οργανώνει αυτός την ανατροπή Τσίπρα.
image 786
Κάποιοι όμως φαίνεται να την οργανώνουν. Και για να το κάνουν τόσο προκλητικά πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι. Διακρίνοντας την ώρα της Νέμεσης και το τέλος της κυριαρχίας τους τα παίζουν όλα για  όλα. Και  έχουν συγκεκριμένους λόγους να φοβούνται.
Πρώτον ο Τσίπρας πέρασε δια πυρός και  σιδήρου και όχι μόνο δεν έγινε παρένθεση αλλά είναι ο πιο χειροκροτούμενος πολιτικός αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Πέτυχε όλους τους στόχους και έδειξε πολιτικό θάρρος υπογράφοντας διακρατικούς διακανονισμούς -που είναι το ανώτατο στάδιο της πολιτικής- που απομπλέκουν την Ελλάδα και την Ευρώπη και διαμορφώνουν πολιτική σταθερότητα στα Βαλκάνια.
Η συνέχεια εδώ
https://www.anoixtoparathyro.gr/ανατροπή-της-κυβέρνησης-σημαίνει-ανα/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ