Αυτές οι μέρες είναι του Σωκράτη που σαν σήμερα, έπεφτε νεκρός απο τις σφαίρες των καθαρμάτων που λήστεψαν την Ελλαδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

06762526-DA1D-4EC6-970B-C12BD888A5BA

Τα blogs ήταν το μέσο που αφύπνισε τον λαό, οπως τα ποιήματα του Ρήγα, απέναντι στα τείχη που ύψωναν και υψώνουν τα ΜΜΕ των ζόμπι που έπιναν το αίμα της Ελλάδας και θέλουν να επιστρέψουν, ο Σωκρατης ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Οπως βιώνουμε όλοι στο πετσί μας ρίχνουν δις ευρώ για να μας πείσουν για τα #fakenews τους αρκεί ένα blog για να τα κατέρριψε  – netakias

Οι Κονδορες, ξημερώματα χτύπησαν την πόρτα του επικίνδυνου για το καθεστώς, Σωκρατη Γκιόλια. Στο σπιτι βρισκόταν η έγκυος σύζυγος του και το βρέφος του. 17 σφαίρες του έκοψαν το νήμα της ζωής.

Το Ολυμπια είχε “φωτογραφισει” τα πάντα απο εκείνο το πρωί: Αυτές οι μέρες είναι του Σωκράτη.
Ηταν η τελευταία πράξη του “σχεδίου Πυθία” που ξεκίνησε με τον Κώστα Τσαλικίδη και τελειώνει με την εθνικη καταστροφη.
Σήμερα, απλώς θα θυμίσουμε την ανάρτηση που ανέβαινε στο “Τρωκτικο” λίγα λεπτά μετά την δολοφονια του Σωκρατη. Συμπτωματικά βέβαια, δεν ηταν πλέον ζωντανός για να την κατεβάσει: Έτσι έχουν τα πράγματα στη μετά Γκιόλια εποχή. Ο Αγγέλου από “καλός άνθρωπος” έγινε “Βατοπαιδινός απατεώνας”.

Όταν επανέλθει η ελευθερία στην Ελλαδα, θα αποκαλυφθούν και οι οφσορακηδες εντολείς της δολοφονίας. Η δικαιοσύνη πριν απο λίγες ημέρες αποκάλυψε την σκευωρία. Κάποια στιγμή θα στείλει και τους ενόχους εκει που πρεπει.
Καλή αντάμωση Σωκρατη. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ