Ναρκέμποροι φονιάδες χρησιμοποιούν ακόμα και παιδιά για διακίνηση. Και όμως κάποιοι λειτουργοί επιμένουν να κάνουν τα στραβά μάτια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8282
Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει πόσο αδίστακτα ήταν τα μέλη της συμμορίας των εμπόρων ναρκωτικών που δρούσαν στο κέντρο της Αθήνας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.
Οι ναρκέμποροι χρησιμοποιούσαν ως κάλυμμα στις δοσοληψίες τους μικρά παιδιά. Στη φωτογραφία – που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που είναι σε γνώση του CNN Greece – αποτυπώνεται η συνάντηση δυο εμπόρων διακινητών στην οδό Λέλας Καράγιαννη τη στιγμή που το ηγετικό μέλος της συμμορίας δίνει τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά στον διακινητή για να τα πουλήσει. Και εκείνος κρατά από το χέρι ένα μικρό κοριτσάκι. Το παιδάκι γίνεται μάρτυρας της πιο επικίνδυνης συναλλαγής, καθώς ο διακινητής, για να μην κινήσει τις υποψίες, εμφανίζεται στην πιάτσα των ναρκωτικών ως δήθεν «γονιός».


Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έχουν καταγράψει σε βίντεο και φωτογραφίες τους διακινητές που δεν δίσταζαν να πουλούν το «θάνατο» κρατώντας στο χέρι τους μικρά παιδιά.
Οι 28 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα για να απολογηθούν στον ανακριτή και από χθες οι συνήγοροι τους έχουν πάρει αντίγραφα τις δικογραφίας.
Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ