Θ. Παπαχριστόπουλος: 1.039.000 ευρώ πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ μόνο το 2014 ο δημοσιογράφος που «αποκάλυψε» το δήθεν «σκάνδαλο της οικογένειας Τσίπρα»! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

979EEB1C-E787-4DCA-B45F-21D0C774D8B2Για όσα βγαίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα και αφορούν τα σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ μίλησε Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος τόνισε ότι έχει γίνει «λυσσώδης προσπάθεια για να μη φτάσει αυτή η υπόθεση πουθενά» και είναι μπλεγμένος πολύς κόσμος.
https://www.youtube.com/watch?v=DuL_TMw-Y8k
Ο βουλευτής επισήμανε ότι 1.039.000 ευρώ πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ μόνο το 2014 ο δημοσιογράφος που «αποκάλυψε» πρόσφατα το δήθεν «σκάνδαλο της οικογένειας Τσίπρα» και αυτά αναφέρονται και στη σχετική δικογραφία.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε ότι όλοι οι φορείς που έχουν ελέγξει το ΚΕΕΛΠΝΟ το χαρακτηρίζουν ως «άντρο διαφθοράς» και δεν μπορεί να έχουν συνωμοτήσει όλοι αυτοί ΣΔΟΕ, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ΣΕΥΥΠ, Σκοπούλη (η υφυπουργός που παραιτήθηκε), Γρηγόρης Πεπόνης (ο τότε εισαγγελέας διαφθοράς), Βασίλης Φλωρίδης και όλοι αυτοί δεν γίνεται να έχουν συνωμοτήσει, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία και η υπόθεση αυτή θα φτάσει στα δικαστήρια.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ