ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο δράστης που άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον τρόμο στην ελληνική συνοικία του Τορόντο – Τουλάχιστον 10 τραυματίες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

7755151A-2172-4DA8-BE4B-F608919E17D5Ένοπλη επίθεση στην ελληνική συνοικία του Τορόντο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα καναδικά πρακτορεία ειδήσεων και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης της επίθεσης, ένας άνδρας 30 περίπου ετών είναι νεκρός.
Υπήρξαν αναφορές για πυρά στη συνοικία Γκρίκταουν, περίπου στις 10 το βράδυ τοπική ώρα (05:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο CityNews.com.
 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν έως και 25 πυροβολισμούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της καναδικής μητρόπολης. Τραυματιοφορείς είχαν εκφράσει νωρίτερα φόβους πως ενδέχεται να υπάρχουν νεκροί.
 
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *