19/04/2021

Είδα το κοριτσάκι να καίγεται μπροστά μου και να βουτάει από τα 15 μέτρα για να σωθεί!

DD0E9C6F-5EBE-4A3D-A7A5-AB6BBF21CF64Άνθρωποι που γλίτωσαν από τον θάνατο την ύστατη ώρα, πολλοί εξ αυτών ηλικιωμένοι, περιγράφουν τις ώρες της αγωνίας που έζησαν.
Μητέρες έτρεχαν προς την παραλία με τα παιδιά τους στην αγκαλιά, προσπάθώντας να βρουν καταφύγιο από τις φλόγες.
Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρίας μίας γυναίκας κατοίκου της περιοχής, η οποία άκουσε ένα κοριτσάκι να φωνάζει «βοήθεια»! Γύρισε, και αντίκρισε την κοπέλα να καίγεται ολόκληρη και να βουτάει από βράχο 15 μέτρων, για να σωθεί! Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Με τους καπνούς να καλύπτουν τον ουρανό και την ορατότητα να είναι περιορισμένη, έχασε τη ζωή της, καθώς «έσκασε» στα βράχια.
https://m.youtube.com/watch?v=ibFRav8VRxk
Μια άλλη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, μόλις τριών και έξι ετών, τα πήρε αγκαλιά έτσι όπως ήταν, με τα σλιπάκια και τις παντόφλες, και τα έβγαλε από το σπίτι τους, καθώς έβλεπε τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά. Ξυπόλητη, έτρεξε πάνω στο φλεγόμενο έδαφος, με τα μικρά της στην αγκαλιά και τα πόδια της να καίγονται, ενώ γύρω τους όλα γίνονταν στάχτη. Κατάφερε να φτάσει στη θάλασσα και να βρέξει τα πόδια της, κρατώντας σφιχτά τα ανήλικα παιδιά της, για να μην πέσουν στο νερό.
https://m.youtube.com/watch?v=pt1FgdOeavc&feature=youtu.be
 
https://youtu.be/NhXqy2kX1SI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ