Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί κατά πολύ. Και πέραν από τους εγκληματίες εμπρηστές, υπάρχουν βαρυτατες ευθύνες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

73844C31-0AD2-45B9-924F-8076D7CB9558
The next day of the wildfire in Mati, Nea Makri, about 30 km east of Athens, East Attica, July 24, 2018. / Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς στο Μάτι της Νέας Μάκρης, Ανατολική Αττική, 24 Ιουλίου 2018.

Δυστυχώς οι χθεσινές μας ανησυχίες για τον τεράστιο αριθμό των αγνοουμένων, επιβεβαιώνονται. Όσο περνάει ο χρόνος, ακόμα και αυτές τις στιγμές που σκάφη του λιμενικού και του πολεμικού ναυτικού χτενίζουν την θαλάσσια περιοχή, οι ελπίδες λιγοστεύουν. Εκτός από κάποιους που ήδη έχουν βρεθεί, η νοσηλεύονται σε νοσοκομεία χωρίς να το γνωρίζουν οι συγγενείς τους, πράγμα που και αυτό είναι δύσκολο πλέον μετά από τόσες ώρες, οι ελπίδες φθίνουν τραγικά.

Ναι, πρώτος υπεύθυνος ήταν ο νοσηρός εγκέφαλος που εκπόνησε αυτό το σχέδιο μαζικής δολοφονίας αμάχων πολιτών. Και είναι βέβαιον,

όπως περιέγραψε και ο Τάσος Αρνιακός στον ΑΝΤ1, ότι οι τρεις μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στην Αττική δεν ήταν ασύνδετες μεταξύ τους.

Έργο της κυβέρνησης και του κράτους όμως, είναι να αποτρέπει αυτούς τους νοσηρούς εγκεφάλους, όσο ισχυροί κι αν είναι, και να προστατεύει την πατρίδα και το λαό. Υπάρχουν λοιπόν σαφέστατες πολιτικές ευθύνες. Και πρέπει να αποδοθούν, ασχέτως εάν πρέπει να είναι θέμα τιμής για κάθε έλληνα πατριώτη η σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία όλης της εγκληματικής οργάνωσης που προέβη σε μία πραγματική γενοκτονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ