H ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγος της μεταξύ των αγνοούμενων στη Ραφήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για χρύσα σπηλιώτη
Η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Αγνοούμενος είναι και ο σύζυγος της Δημήτρης Τουρναβίτης, αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.
Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του Mega «Καρέ της ντάμας». Οι συγγενείς του κάνουν έκκληση μέσα από τα social media για βοήθεια.
Η φωτογραφία και το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στην ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί μετά την τραγική πυρκαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός βρισκόταν στο Μάτι Ραφήνας.
Στην ηλεκτρονική βάση έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες 24 αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές κάθε ηλικίας και φύλου και πολύ εύκολα όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί πατώντας πάνω στη φωτογραφία να συμπληρώσει όσα στοιχεία έχει σχετικά με τα άτομα των οποίων έχουν χαθεί τα ίχνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από περιοίκους, έχει καεί το σπίτι της και η βάρκα της, ενώ το ΙΧ της βρέθηκε καμένο κάπου κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου βρέθηκαν τα πολλά θύματα.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της βάσης είναι https://missingpeople.audax.gr/
 
Πηγή: NEA ΣΕΛΙΔΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ