12/04/2021

Η ανάρτηση – απάντηση του Παύλου Πολάκη

Μετά απο 36 ώρες στο πόδι και μια απερίγραπτη πίεση συνολική και προσωπική ,λόγω αυτών που συνέβαλλα να γίνουν για να αντιμετωπιστούν πλευρές της τραγωδίας αλλα και τη συνήθη προσωπική επίθεση που δέχθηκα άλλη μια φορά με όρους πρωτοφανούς διαστρέβλωσης ,μέσα μου παλεύουν τρία συναισθήματα

-ΘΛΙΨΗ για τους ανθρώπους που χάθηκαν ,θλίψη για τους ανθρώπους που δεν προλάβαμε να σώσουμε σε μια πρωτοφανή πυρκαγιά μέσα σε αστικό ιστό με ακραίες συνθήκες ανέμου ..

-ΘΥΜΟΣ γιατι σκέφτομαι ,δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ,πως ξεκινάει μια πυρκαγιά με πολλες εςτιες στη δυτική Αττική ,πέφτουν πολλες δυνάμεις να την ελέγξουν καθώς κατευθύνεται στην Κινέττα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξεσπά πάλι με πολλες εστίες ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ,φωτιά στην άλλη μεριά της Αττικης πάλι κοντά σε κατοικημένες περιοχές ………………………………..

-ΠΕΙΣΜΑ γιατι συνεργάστηκα με πολλούς ανθρώπους απο τον Πρωθυπουργο της χώρας ,μέχρι το τελευταίο εθελοντή ,απο τους Πυροσβεστες και τους λιμενικούς μέχρι τους Εκαβιτες και τους νοσοκομειακούς γιατρούς ,απο την περιφερειάρχη και τους άλλους υπουργούς μέχρι τους διοικητές των νοσοκομείων και του ΕΚΕΠΥ (Νίκο και πυρρο σας ευχαριστω) που ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ για να ΣΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και περιουσίες .

-ΠΕΙΣΜΑ γιατι υπήρξε έκρηξη εθελοντικής προσφοράς αίματος στο κάλεσμα ΔΟΥ εθνικού Κεντρου αιμοδοσίας

-ΠΕΙΣΜΑ γιατι υπάρχει και η πολιτική απόφαση για την άμεση στήριξη των πυρόπληκτων με πολλαπλά μέτρα αλλα και κύμα προσφορών απο έχοντες και απλούς ανθρώπους !!!

-ΠΕΙΣΜΑ για να μην περάςουν στην κοινωνία τα ποταπά συναισθήματα που ξερνάνε φασιστες ,παπάδες που βγάζουν τα χουντικά τους σωψυχα, ραμολιμεντα της δημοσιογραφίας που πάνω στους νεκρούς χύνουν ψέμματα και δηλητήριο για να ξαναφέρουν τα αφεντικά τους πίσω .

-ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ .Τους ανθρώπους που χάθηκαν δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω ,να σταθούμε δίπλα στους τραυματίες και στους συγγενείς τους και σε όλους τους πυρόπληκτους και να απαλύνουμε τον πόνο τους και να ξαναφτιάξουν το βιός τους ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

Και ως πολιτεία και ως κοινωνία και ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ ….

Καλό ξημέρωμα …επαγρυπνούμε και συνεχίζουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ