Όποιος γνωρίζει που βρίσκονται τα κοριτσάκια, ας επικοινωνήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9660Ο κος Φιλιπποπουλος αναζητά τα διδυμα κοριτσια του ηλικίας 9 ετων. Τα ειδε να αποβιβαζονται ασφαλή αλλα ασυνόδευτα απο πλάνο στην τηλεόραση και τα αναζητά εναγωνίως!Τα ονόματα τους ειναι Βασιλική και Σοφία.Το τηλ. του ειναι 6948843741

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση αναζήτησης των δύο δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι, με τον πατέρα τους να υποστηρίζει ότι τα αναγνώρισε σε βίντεο που προβλήθηκε με διασωθέντες στη Ραφήνα. 
Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Star, Παναγιώτης Μπούσιος ο άνδρας που διακρίνεται στο βίντεο δίπλα στα κοριτσάκια, με το μούσι, που δεν φορά την μπλούζα του, φέρεται να συνόδευε στη συγκεκριμένη βάρκα δύο κοριτσάκια, εκ των οποίων το ένα ήταν η βαφτιστήρα του και το άλλο παιδί φιλικής του οικογένειας.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω στο σκάφος εκείνη τη στιγμή είχαν επιβιβαστεί άλλα δύο κοριτσάκια, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν πρόκειται για τα δίδυμα Φιλιππόπουλου. 
Πάντως, αποκλειστικές πληροφορίες του Star και του Λάμπρου Δεμερτζή, αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη βάρκα δεν υπήρχε κανένα ασυνόδευτο παιδί. 

Star.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ